Alabastine Houtrotvuller (2x500 gr) 1kg

-25%
 


Levertijd: 1 Werkdag

Alabastine Houtrotvuller (2x500 gr) 1kg productinformatie

  • Voor buiten

Alabastine Houtrotvuller (2x500 gr) 1kg omschrijving

Alabastine Houtrotvuller is te gebruiken om rotte plekken in hout te vullen, gebruik dit product bijvoorbeeld in combinatie met houtrotstopper. Het laat zich makkelijk verwerken en is ijzersterk. Na behandeling is het vulmiddel perfect schuurbaar en leent zich prima voor spijkeren en schroeven.

Extra informatie over Alabastine Houtrotvuller
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Alabastine Houtrotvuller bestellen bij Verfwinkel.nl
Alabastine Houtrotvuller bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Hout
Toepassing Voor buiten
Merk Alabastine

Alabastine Houtrotvuller (2x500 gr) 1kg specificaties

Alabastine Houtrotvuller is te gebruiken om rotte plekken in het te vullen, gebruik dit product bijvoorbeeld in combinatie met houtrotstopper. Het laat zich makkelijk verwerken en is ijzersterk. Kleur lichtbruin. Na behandeling is het vulmiddel perfect schuurbaar en leent zich prima voor spijkeren en schroeven.