• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Boonstoppel Garantie Silicaat Acryl - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Boonstoppel Garantie Silicaat Acryl - Lichte Kleuren productinformatie

  • Kleuren alleen leverbaar volgens kleurenkaart
  • Minerale muurverf
  • Uitstekend buitenduurzaam
  • Voor binnen en buiten
  • Waterdampdoorlatend
  • Waterverdunbaar

Boonstoppel Garantie Silicaat Acryl - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Boonstoppel Garantie Silicaat Acryl - Lichte Kleuren omschrijving

Hoogwaardige, watergedragen muurverf voor buiten en binnen op basis van kaliwaterglas.

LET OP: Een Garantie Silicaat systeem heeft een verkiezelende ondergrond nodig. Derhalve mag een Garantie Silicaat systeem uitsluitend worden toegepast op minerale ondergronden en minerale(silicaat) verven.

LET OP: De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Boonstoppel Garantie Silicaat Voorstrijk. Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.

Extra informatie over Boonstoppel Garantie Silicaat
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Boonstoppel Garantie Silicaat bestellen bij Verfwinkel.nl
Boonstoppel Garantie Silicaat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl.

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Muren & Plafonds
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 6-8m2 per liter
Merk Boonstoppel
Levertijd 2-3 Werkdagen

Boonstoppel Garantie Silicaat Acryl - Lichte Kleuren specificaties


Boonstoppel Garantie Silicaat is een hoogwaardige, watergedragen muurverf voor buiten en binnen op basis van kaliwaterglas (silicaat).

TOEPASSING
- Voor het hoogwaardig afwerken van gevels, met name van gebouwen die onder monumentenzorg vallen.
- Geschikt voor minerale ondergronden, zoals baksteen, kalkzandsteen, mergel en cementgebonden pleisters.
- Ongeschikt voor gips.
- Een Garantie Silicaat systeem heeft een verkiezelende ondergrond nodig. Derhalve mag een Garantie Silicaat systeem uitsluitend worden toegepast op minerale ondergronden en minerale(silicaat) verven.

KENMERKENDE EIGENSCHAPPEN
Uitstekende buitenduurzaamheid.
Reageert chemisch met minerale ondergronden.
Geen filmvorming.
Sterk waterdampdoorlatend.
Lage H2O dampdiffusieweerstand.
Hoog alkalisch.
Onverzeepbaar.

APPLICATIEGEGEVENS
Applicatiemethode: Kwast of verfroller.
Verdunning : De eerste laag verdunnen met 5-10 % Garantie Silicaat Voorstrijk. De tweede laag onverdund toepassen.
Reiniging gereedschap: Leidingwater.
Rendement: Afhankelijk van structuur en zuiging van de ondergrond: 6-8 m²/liter.

Droging bij 23°C/50% RV
Droog na: ca. 2 uur.
Overschilderbaar na: ca. 6 uur

APPLICATIECONDITIES
Niet verwerken bij temperaturen van lucht en ondergrond beneden de 5°C en een relatieve luchtvochtigheid boven de 90%. Garantie Silicaat heeft een etsende werking. In verband hiermee wordt geadviseerd aangrenzende oppervlakken, zoals glaswerk, keramiek, straatstenen, natuursteen en metalen (al dan niet behandeld) volledig af te dekken. Eventuele verfspatten direct met veel water verwijderen.

TECHNISCHE GEGEVENS
Dichtheid: ca. 1,5 g/cm3
Vaste stofgehalte: ca. 56 vol.%
Glansgraad: Mat
Structuur: Glad
Hechting: Goed op draagkrachtige minerale ondergronden die voorgestreken zijn met Garantie Silicaat Voorstrijk.
Weerbestandheid: Uitstekend.
Wateropnamecoëfficiënt: Volgens NEN EN 1062; klasse W2 medium w = 0,45 kg/(m² · h ½)
H2O dampdiffusieweerstand: Volgens NEN EN 1062; klasse V1 hoog Sd,100 = 0,02 m Sd,160 = 0,04 m

OVERIGE INFORMATIE
Kleuren: Volgens Monumentenwaaier mineraal en Garantie Silicaat kleurenkaart. Op buitengevel-isolatiesystemen kleuren toepassen met een reflectiewaarde van 20% of hoger.
Houdbaarheid: In onaangebroken verpakking tenminste 12 maanden. Verpakking: Plastic emmer van 10 liter.
Opslag: Koel en vorstvrij.

SYSTEEMADVIES
- Algemeen: Onderstaande systemen zijn indicatief. De keuze van het verfsysteem is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het bestaande verfsysteem, de te verwachten belastingsgraad en esthetische eisen. De ondergrond dient volledig afgebonden, droog en draagkrachtig te zijn.

- Voorbehandeling: Verontreinigingen, ongerechtigheden, mossen, algen en schimmels verwijderen door middel van hogedrukreiniging. Bij gevelisolatiesystemen reinigen met aangepaste druk (maximaal 40 bar). Plaatsen waar mossen, algen en schimmels zijn verwijderd nabehandelen met een geschikt bestrijdingsmiddel volgens voorschrift van de fabrikant. Gebreken aan de ondergrond dienen gecorrigeerd te worden. Eventuele reparaties uitvoeren met een geschikt reparatiemiddel.

- Behandeling minerale Onbehandelde of kaal gemaakte ondergrond (sterk zuigend) ondergronden, zoals baksteen, kalkzandsteen, mergel en cementgebonden pleisters: Voorstrijken met Garantie Silicaat Voorstrijk. Het geheel voorzien van een laag Garantie Silicaat, verdund met 5% Garantie Silicaat Voorstrijk. Afwerken met een onverdunde laag Garantie Silicaat. Onbehandelde of kaal gemaakte ondergrond (matig zuigend): Het geheel voorzien van een laag Garantie Silicaat, verdund met 10% Garantie Silicaat Voorstrijk. Afwerken met een onverdunde laag Garantie Silicaat.

- Onbehandelde of kaal gemaakte ondergrond (licht zuigend): Het geheel voorzien van een laag Garantie Silicaat, verdund met 5% Garantie Silicaat Voorstrijk. Afwerken met een onverdunde laag Garantie Silicaat.

- Geschilderde ondergrond Reeds met silicaatverf behandeld (licht tot matig zuigend): Grote beurt Kaal gekomen delen voorstrijken met Garantie Silicaat Voorstrijk. Het geheel voorzien van een laag Garantie Silicaat, verdund met 5-10% Garantie Silicaat Voorstrijk. Afwerken met een onverdunde laag Garantie Silicaat.

- Reeds met silicaatverf behandeld (sterk zuigend): Het geheel voorstrijken met Garantie Silicaat Voorstrijk. Het geheel voorzien van een laag Garantie Silicaat, verdund met 5-10% Garantie Silicaat Voorstrijk. Afwerken met een onverdunde laag Garantie Silicaat.

- Geschilderde ondergrond Reeds met silicaatverf behandeld en intact (licht tot matig zuigend): Overschilderbeurt Afwerken met een onverdunde laag Garantie Silicaat.

- Reeds met silicaatverf behandeld en niet intact (licht tot matig zuigend): Kaal gekomen delen voorstrijken met Garantie Silicaat Voorstrijk. Bijwerken met Garantie Silicaat, verdund met 5-10% Garantie Silicaat Voorstrijk. Afwerken met een onverdunde laag Garantie Silicaat.


Retourneren
Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Lees meer


Top