• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Boonstoppel Garantietex Isoleer - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Boonstoppel Garantietex Isoleer - Lichte Kleuren productinformatie

  • Geurarm
  • Isolerend
  • Schrobvast klasse 1
  • Voor binnen
  • Waterdampdoorlatend
  • Waterverdunbaar

Boonstoppel Garantietex Isoleer - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Boonstoppel Garantietex Isoleer - Lichte Kleuren omschrijving

Boonstoppel Garantietex Isoleer is een watergedragen isolerende muurverf voor binnen op basis van kunststof-dispersie. Speciaal geschikt voor het overschilderen van ondergronden verontreinigd met rookaanslag, roetaanslag, waterkringen en dergelijke. Voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat.

LET OP: De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Garantietex Fixeergrond. Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn. Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen. Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.

Extra informatie over Boonstoppel Garantietex Isoleer
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Boonstoppel Garantietex Isoleer bestellen bij Verfwinkel.nl
Boonstoppel Garantietex Isoleer bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl.

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Muren & Plafonds
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 6-8m2 per liter
Merk Boonstoppel
Levertijd 1 Werkdag

Boonstoppel Garantietex Isoleer - Lichte Kleuren specificaties


Garantietex Isoleer is een watergedragen, isolerende muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Speciaal geschikt voor het overschilderen van ondergronden verontreinigd met rookaanslag, roetaanslag, waterkringen en dergelijke. Toepasbaar op praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaten. Voor het overschilderen van oude wasbare intacte muurverflagen, die verontreinigd zijn met rookaanslag, roetaanslag, waterkringen en dergelijke.

KENMERKENDE EIGENSCHAPPEN
Isoleert rookaanslag, roetaanslag, waterkringen en dergelijke.
Zeer goede dekking.
Schrobvast volgens EN 13300, klasse 1.
Zeer lichte verwerking.
Waterdampdoorlatend.
Geurarm.
Onverzeepbaar

APPLICATIEGEGEVENS
Kwast en verfroller.
Verdunning: geen, is klaar voor gebruik.
Reiniging gereedschap: Leidingwater.
Rendement: 6-8 m²/liter, sterk afhankelijk van structuur en zuiging van de ondergrond.

Droging bij 23°C/50% RV
Kleefvrij na: ca. 1 uur
Droog nat: ca. 4 uur
Overschilderbaar na: ca. 16 uur.
Niet verwerken bij temperaturen van lucht en ondergrond beneden de 10°C en een relatieve luchtvochtigheid boven de 85%. .

TECHNISCHE GEGEVENS
Soortelijke massa: ca. 1,5 g/cm3.
Vaste stofgehalte ca. 45 vol.%.
Glansgraad: Mat.
Structuur: Glad.
Hechting: Goed, mits de ondergrond draagkrachtig en schoon is; zuigende ondergronden dienen voorgestreken te worden. Ook na jaren is Garantietex Isoleer zonder hechtingsproblemen overschilderbaar.
Weerbestandheid wordt uitsluitend binnen toegepast.

OVERIGE INFORMATIE
Kleur: Wit en lichte kleuren.
Houdbaarheid: In onaangebroken verpakking tenminste 1 jaar.
Verpakking: In plastic emmers van 5 liter.
Opslag: Koel en vorstvrij.

SYSTEEMADVIES
- Algemeen: Onderstaande systemen zijn indicatief. De keuze van het verfsysteem is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het bestaande verfsysteem, de te verwachten belastingsgraad en esthetische eisen. Verder dient de ondergrond volledig afgebonden, vrij van alle verontreinigingen en ongerechtigheden, droog en draagkrachtig te zijn.  Van beton dient de eventueel aanwezige cementhuid verwijderd te worden. Voorafgaande aan de uitvoering van de systemen dienen gebreken aan de ondergronden gecorrigeerd te worden. Eventuele reparaties uitvoeren met een geschikt vulmiddel.

- Behandeling beton, Onbehandelde of kaal gemaakte ondergrond: metselwerk en pleisterwerk Rookaanslag, roetaanslag en dergelijke zo goed mogelijk verwijderen. Watervlekken droog afborstelen. Zuigende en/of licht poederende ondergronden voorstrijken met Garantietex Fixeergrond. Het geheel afwerken met twee lagen Garantietex Isoleer.

- Geschilderde ondergrond: Ondeugdelijke verflagen verwijderen. Intacte muurverflagen grondig reinigen. Rookaanslag, roetaanslag en dergelijke zo goed mogelijk verwijderen. Watervlekken droog afborstelen. Zuigende en/of licht poederende ondergronden voorstrijken met Garantietex Fixeergrond. Het geheel afwerken met twee lagen Garantietex Isoleer.


Retourneren
Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Lees meer

Top