• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Boonstoppel Garantietex Isoleer - Lichte Kleuren

Vergelijk product
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Boonstoppel Garantietex Isoleer - Lichte Kleuren productinformatie

  • Geurarm
  • Isolerend
  • Schrobvast klasse 1
  • Voor binnen
  • Waterdampdoorlatend
  • Waterverdunbaar

Boonstoppel Garantietex Isoleer - Lichte Kleuren omschrijving

Boonstoppel Garantietex Isoleer is een watergedragen isolerende muurverf voor binnen op basis van kunststof-dispersie. Speciaal geschikt voor het overschilderen van ondergronden verontreinigd met rookaanslag, roetaanslag, waterkringen en dergelijke. Voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat.

LET OP: De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Garantietex Fixeergrond. Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn. Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen. Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.

Extra informatie over Boonstoppel Garantietex Isoleer
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Boonstoppel Garantietex Isoleer bestellen bij Verfwinkel.nl
Boonstoppel Garantietex Isoleer bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl.

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Muren & Plafonds
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 6-8m2 per liter
Merk Boonstoppel
Levertijd 1 Werkdag

Boonstoppel Garantietex Isoleer - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top