• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Boonstoppel Garantietex Satin - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Boonstoppel Garantietex Satin - Lichte Kleuren productinformatie

  • Oplosmiddelvrij
  • Schrobvast klasse 1
  • Voor binnen en buiten
  • Waterdampdoorlatend
  • Waterverdunbaar
  • Zijdeglanzend

Boonstoppel Garantietex Satin - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Boonstoppel Garantietex Satin - Lichte Kleuren omschrijving

Boonstoppel Garantietex satin is een duurzame, waterverdunbare, zijdeglanzende en oplosmiddelvrije muurverf voor binnen en buiten op basis van kunstharsdispersie. Zeer gemakkelijk te verwerken. Voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat.

LET OP: De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Garantietex Fixeergrond. Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn. Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen. Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.

Extra informatie over Boonstoppel Garantietex satin
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Boonstoppel Garantietex satin bestellen bij Verfwinkel.nl
Boonstoppel Garantietex satin bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl.

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Muren & Plafonds
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 6-7 m2 per liter
Merk Boonstoppel
Levertijd 1 Werkdag

Boonstoppel Garantietex Satin - Lichte Kleuren specificaties


Boonstoppel Garantietex Satin is een duurzame, waterverdunbare, zijdeglanzende muurverf voor binnen en buiten op basis van kunstharsdispersie.

TOEPASSING
- Voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaten.
- Voor het overschilderen van oude muurverflagen, mits intact en goed gereinigd.
- Voor het behandelen van wanden en plafonds in vochtige ruimten, waar kans bestaat op veel condensvorming, Garantietex Schimmelwerend toepassen.

KENMERKENDE EIGENSCHAPPEN
Multifunctioneel.
Zeer gemakkelijke verwerking.
Oplosmiddel- en emissievrij.
Schrobvast volgens EN 13300, klasse 1.
Vergeelt niet.
Waterdampdoorlatend.
Onverzeepbaar.

APPLICATIEGEGEVENS
Kwast en verfroller.
Verdunning: indien gewenst leidingwater (max. 5%)

Airless-spuit.
Verdunning: 0-10 vol.% leidingwater.
Spuitopening : 0,018-0,021 inch (= ca. 0,46-0,53 mm)
Spuitdruk : 16,5 MPa (= ca. 165 atm.)

Reiniging gereedschap: Leidingwater.
Rendement: 6-7 m²/liter, sterk afhankelijk van structuur en zuiging van de ondergrond.

Droging bij 23°C/50% RV
Droog na: ca. 3 uur
Overschilderbaar na: ca. 4 uur. Niet verwerken bij temperaturen van lucht en ondergrond beneden de 5°C en een relatieve luchtvochtigheid boven de 85%. .

TECHNISCHE GEGEVENS
Dichtheid: ca. 1,4 g/cm3.
Vaste stofgehalte: ca. 43,5 vol.%.
Glansgraad: Zijdeglans.
Structuur: Glad.
Hechting: Goed, mits de ondergrond draagkrachtig en schoon is; zuigende ondergronden dienen voorgestreken te worden. Ook na jaren is Garantietex Satin zonder hechtingsproblemen overschilderbaar.
Weerbestandheid: Goed.

OVERIGE INFORMATIE
Kleur: Wit en lichte kleuren uit wit.
Houdbaarheid: In onaangebroken verpakking tenminste 2 jaar.
Verpakking: Plastic emmer van 5 en 10 liter.
Opslag: Koel en vorstvrij.

SYSTEEMADVIES
- Algemeen: Onderstaande systemen zijn indicatief. De keuze van het verfsysteem is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het bestaande verfsysteem, de te verwachten belastingsgraad en esthetische eisen. Verder dient de ondergrond volledig afgebonden, vrij van alle verontreinigingen en ongerechtigheden, droog en draagkrachtig te zijn. Van beton dient de eventueel aanwezige cementhuid verwijderd te worden. Voorafgaande aan de uitvoering van de systemen dienen gebreken aan de ondergronden gecorrigeerd te worden. Eventuele reparaties uitvoeren met een geschikt vulmiddel.

- Behandeling beton, Onbehandelde of kaal gemaakte ondergrond: metselwerk en pleisterwerk Grondig reinigen. Zuigende ondergronden voorstrijken met Garantietex Fixeergrond. Het geheel afwerken met twee lagen Garantietex Satin.

- Geschilderde ondergrond: Grondig reinigen. Ondeugdelijke verflagen verwijderen. Kale zuigende delen voorstrijken met Garantietex Fixeergrond. Bijwerken en vervolgens geheel afwerken met Garantietex Satin. Oppervlakken binnen die verontreinigd zijn met nicotineaanslag, roet- en watervlekken, na reinigen en voorstrijken afwerken met twee lagen Garantietex Isoleer.


Retourneren
Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Lees meer

Top