• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Boonstoppel Garantietex Topcoat - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Boonstoppel Garantietex Topcoat - Lichte Kleuren productinformatie

  • Schrobbaar
  • Uitstekend buitenduurzaam
  • Voor binnen en buiten
  • Waterdampdoorlatend
  • Waterverdunbaar
  • Zijdeglanzend

Boonstoppel Garantietex Topcoat - Lichte Kleuren omschrijving

Boonstoppel Garantietex Topcoat is een waterverdunbare coating voor binnen en buiten op basis van 100% acrylaatdispersie met een uitstekende buitenduurzaamheid. Waterdampdoorlatend, carbonatatieremmend en onverzeepbaar. Voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, metselwerk en pleisterwerk.

LET OP: Garantietex Topcoat niet toepassen op dampremmende verflagen zoals alkydharsverf.

LET OP: De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Garantietex Fixeergrond Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.

Extra informatie over Boonstoppel Garantietex Topcoat
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Boonstoppel Garantietex Topcoat bestellen bij Verfwinkel.nl
Boonstoppel Garantietex Topcoat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl.Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Muren & Plafonds
Soort Muurverf voor buiten
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 6-8m2 per liter
Merk Boonstoppel
Levertijd 3-5 Werkdagen

Boonstoppel Garantietex Topcoat - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top