• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Caparol Indeko Plus - Lichte Kleuren

Vergelijk product
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Caparol Indeko Plus - Lichte Kleuren omschrijving

Caparol Indeko-Plus is een muurverf voor hoogwaardig schilderwerk op alle binnenmuren en plafonds. Deze oplosmiddelvrije muurverf is zeer gemakkelijk te verwerken, heeft een hoog rendement en is bovendien vrij van conserveermiddelen. Indeko-plus is superdekkend (in de meeste gevallen is één laag voldoende), droogt snel en is neutraal van geur. Indeko-plus is zeer geschikt voor objecten die snel geschilderd of gerenoveerd en weer in gebruik genomen of bewoond moeten worden.

LET OP: De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden. Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn. Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen. Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.

Extra informatie over Caparol Indeko-Plus
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Caparol Indeko-Plus bestellen bij Verfwinkel.nl
Caparol Indeko-Plus bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze muurverf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar klantenservice@verfwinkel.nl.


 

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Stuc- / Pleisterwerk
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 6-8 m2 per liter
Merk Caparol
Levertijd 1-3 Werkdagen

Caparol Indeko Plus - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top