• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Classidur Goldenclassic Isolerende Muurverf - Wit

Vergelijk product
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Classidur Goldenclassic Isolerende Muurverf - Wit productinformatie

  • Gemakkelijk te verwerken
  • Isoleert vlekken
  • Voor binnen
  • Waterdampdoorlatend

Classidur Goldenclassic Isolerende Muurverf - Wit omschrijving

Classidur Goldenclassic Mat is een witte, matte, isolerende, oplosmiddelhoudend en spanningsvrije renovatieverf voor binnenmuren en plafonds en kan zonder voorafgaande reiniging op veegvast (lijmverven) of op ondergronden die door nicotine, roet of gedroogde waterkringen bevuilt zijn worden aangebracht. Werkwijze; Er dienen 1 a 2 lagen te worden aangebracht afhankelijk van de staat van de ondergrond. Op zuigende oppervlakken; een laag gevolgd door een tweede laag binnen twee uur na het mat worden van de eerste laag of de tweede laag de volgende dag. Op niet-zuigende oppervlakken: Eerste laag royaal aanbrengen, de rol uitspoelen en onmiddellijk daarna kruisen.

LET OP: Classidur Goldenclassic wordt niet aanbevolen voor gebruik in vochtige ruimten. Gebruik liever Classidur Modern Plus of Classidur AF indien de plaatselijke wetgeving dit toelaat. Classidur Goldenclassic heeft een isolerende werking op zichzelf maar is geen isoleermiddel voor andere afwerkingen. Verdunnen; Het is sterk aangeraden met de reukarme Classidur Verdunning te verdunnen.

Extra informatie over Classidur Goldenclassic Mat
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Classidur Goldenclassic Mat bestellen bij Verfwinkel.nl
Classidur Goldenclassic Mat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Terpentine Basis / Alkyd
Ondergrond Stuc- / Pleisterwerk
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 8-10 m2 per liter
Merk Classidur
Levertijd 4-8 Werkdagen

Classidur Goldenclassic Isolerende Muurverf - Wit bestand(en) downloaden

Top