• Particulier
 • Zakelijk
menu
0

Bel

Doe Het Zelf Weken

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Doe Het Zelf Weken

€ 22,95

€ 17,95

€ 45,95

€ 35,95

€ 67,95

€ 65,95

€ 21,95

€ 15,95

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Doe Het Zelf Weken

Doe-Het-Zelf-Weken bij Verfwinkel.nl

Verfwinkel.nl viert de zomer met de doe-het-zelf-weken.

Maak van je vakantie een klusvakantie en win mooie prijzen!

Hoe kun je deelnemen aan deze doe-het-zelf-weken?

 • Post een foto op onze facebook-pagina van de (doe-het-zelf) schildersklus waar jij deze zomer mee bezig bent of
 • Post een foto op onze facebook-pagina waar jij verfwinkel tegen bent gekomen. We zijn o.a. zichtbaar o.a. naast sportvelden, de snelweg enz.Wat kun je winnen?

Wekelijks maak je kans op verfwinkel.nl cadeaubonnen, zomerse prijzen, verwenpakketten en heerlijke troostprijzen. Aan het einde van de Verfwinkel.nl doe-het-zelf-weken verloten we onder allle deelnemers nog een mooie hoofdprijs.

Kleine lettertjes:

Door deel te nemen aan deze doe-zelf-weken geef je verfwinkel.nl toestemming om  je foto te gebruiken op social media. Tevens ga je accoord met de actievoorwaarden zoals deze hier in de kleine lettertjes beschreven staan. Verfwinkel.nl gebruikt je gegevens enkel en alleen voor deze actie en geeft deze niet door aan derden. Door je aan te melden voor onze nieuwsbriefblijf je op de hoogte van onder andere onze acties, nieuwe producten en ontvang je tips & tricks voor een nogmooier eindresultaat. uiteraard is het al dan niet aanmelden voor d eneiuwsbrief niet van invloed op het winnen van prijzen tijdens de Verfwinkel.nl Doe Het Zelf Weken

Altijd op de hoogte blijven?

Top