• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Einza Garant Muurverf Acryl - Lichte Kleuren

Vergelijk product
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Einza Garant Muurverf Acryl - Lichte Kleuren productinformatie

  • Snelle levering
  • Voor buiten
  • Waterafstotend
  • Waterdampdoorlatend

Einza Garant Muurverf Acryl - Lichte Kleuren omschrijving

Einza Garant Muurverf Acryl is een matte, waterafstotende, goed waterdampdoorlatende, alkalibestendige, vuilafstotende en duurzaam elastische muurverf op silconenhars-Gevelverf. (ook bij temperaturen onder 0° C) Einza Garant Muurverf bezit een mineraal mat oppervlak.


LET OP: Kleuren van een andere leverancier kunnen afwijken, dit komt omdat het product op kleur wordt gemaakt met organische pigmenten.
Kleuren van de kleurenkaart zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke kleur, dit heeft te maken met de beeldscherminstellingen.

LET OP: Einza Garant gaat na openen van de verfemmer een reactie aan met lucht waardoor de verf kan indrogen in de emmer.
Restanten zijn dan ook enkel te bewaren door ze over te gieten in een kleinere verpakking waarbij deze verpakking in zijn geheel is gevult.
Lege blikken met deksel zijn te bestellen via onze website.


Extra informatie over Einza Garant Muurverf Acryl
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Einza Garant Muurverf Acryl bestellen bij Verfwinkel.nl
Einza Garant Muurverf Acryl bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Mat
Toepassing Voor buiten
Rendement 5-8 m2 per liter
Merk Einza
Levertijd 1-3 Werkdagen

Einza Garant Muurverf Acryl - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top