• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Flamant Kleurenkaart

 

Flamant Kleurenkaart omschrijving

Op de handgeschilderde kleurenkaart van Flamant kun je een keuze maken uit alle prachtige kleuren van Flamant the Paint Collection. Bekijk de kleurenkaart en mocht je, je kleur vinden dan kunt je de gewenste verf snel en gemakkelijk online bestellen. De kleurenkaart is handgeschilderd volgens oude kleurformules, elk met een eigen historiek.


LET OP: Kleurenkaarten en kleurenwaaiers nemen wij NIET retour.

LET OP: Producten die speciaal op kleur gemengd worden in de mengmachine van Verfwinkel.nl kunnen niet retour gestuurd worden: Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. 


Extra informatie over Flamant Kleurenkaart
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Flamant Kleurenkaart bestellen bij Verfwinkel.nl
Flamant Kleurenkaart bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Soort Kleurstaal & Kleurenwaaier
Merk Flamant
Levertijd 3-5 Werkdagen
Top