• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Flexa Pure Muurverf Extra-Mat - Acryl

Standaard wit Standaard wit
9001 RAL
9002 RAL
9010 RAL
9016 RAL
5004 RAL
6009 RAL
7016 RAL
7021 RAL
7024 RAL
9005 RAL
G0.05.85 Mergelwit Sikkens Authentieke Kleuren
N0.15.10 Monumentengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Q0.05.10 Grachtengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Flexa Pure Muurverf Extra-Mat - Acryl productinformatie

  • Isolerend
  • Schrobvast klasse 1
  • Snelle levering
  • Voor binnen
  • Voor muren en plafonds
  • Let op: Lees eerst ons retourbeleid

Flexa Pure Muurverf Extra-Mat - Acryl bestand(en) downloaden

Flexa Pure Muurverf Extra-Mat - Acryl omschrijving

Flexa Pure Muurverf Extra-Mat is een extra matte, goed dekkende, waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Binnen toe te passen voor muren en plafonds. Voor oppervlakten die nog nooit behandeld zijn alsmede nieuw stuckwerk eerst met muurvoorstrijk voorbehandelen. Deze muurverf sluit naadloos aan op de laatste trends op interieurgebied. Het effect dat je met deze muurverf bereikt is dan ook zeker bijzonder te noemen: karakter, warmte en authenticiteit zijn termen die bij je opkomen. Zo’n muur met matte finish laat zich overigens net zo geweldig combineren met moderne, strakke lijnen in je interieur, als met de losse bohemian style.

LET OP: De kleuren van de kleurenkaart/waaiers zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart/waaiers zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

LET OP: Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden. Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn. Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen. Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.

Extra informatie over Flexa Pure Muurverf Extra-Mat
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Flexa Pure Muurverf Extra-Mat bestellen bij Verfwinkel.nl
Flexa Pure Muurverf Extra-Mat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Stuc- / Pleisterwerk
Glansgraad Extra Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 10 m2 per liter
Merk Flexa
Levertijd 1 Werkdag

Flexa Pure Muurverf Extra-Mat - Acryl specificaties

Een extra matte, goed dekkende, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie.

Toepassing
Geschikt voor muren en plafonds binnen op (bak)steen, papierbehang, hard- en zachtboard, gipskarton, latex muurverf, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang.

Producteigenschappen
- Optimale dekking
- Schrobvast, klasse 1
- Isoleert nicotine en roet
- Mooi mat

Productinformatie
Aanwijzingen voor gebruik: Goed roeren voor verwerking Product is gebruiksklaar

Droging: 10°C - 20°C
Stofdroog: 2 uur - 1 uur
Overschilderbaar: 6 uur - 3 uur
Doorgehard: 48 uur - 24 uur

De laagdikte van de aangebrachte verflaag en de temperatuur beïnvloeden de droging. Des te lager de temperatuur, des te langer de droogtijd en omgekeerd. Maar ook hoe dikker de verflaag, des te langer de droogtijd. Bij temperaturen beneden de 10°C dit product niet verwerken.

Glansgraad: Mat
Rendement: Ca. 10 m²/l.
Applicatiemethode en structuur van de ondergrond beïnvloeden het rendement.

Verwerkingsgegevens
Gereedschap: Acrylkwast en/of Muurverfroller
Reinigen gereedschap / verdunning: Water
Verdunning:  0 - 5% 0

Systeeminformatie
- Ondergrond: Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen. De ondergrond reinigen met Alabastine Verfreiniger. Loszittend papierbehang vastzetten met een geschikt plakmiddel. Gaten en dergelijke opvullen met Alabastine Allesvuller, daarna gladschuren. Gladde ondergronden grof opruwen.

- Zuigende ondergronden, zoals spuitpleister en granol voorbehandelen met Alabastine Xtra Voorstrijk Zuiging & Hechting. Vochtkringen, nicotinevlekken en dergelijke isoleren met Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken. Poederende ondergronden zoals zachte pleistersoorten, restanten witkalk of restanten goedkope latex muurverf zoveel mogelijk verwijderen. Daarna restanten voorbehandelen met een geschikt Alabastine Xtra Voorstrijk Fixeer. Schimmelvlekken verwijderen met een sterke sodaoplossing. Intacte ondergronden reinigen met Alabastine Verfreiniger.

- Afwerking: Eén à twee lagen Pure muurverf extra mat aanbrengen.

Aanvullende informatie
Houdbaarheid: Tenminste één jaar in ongeopende verpakking, vorstvrij bewaren. Kleur: Mengbaar in alle Pure kleuren en duizenden andere kleuren.
Verpakking: 1 Liter., 2,5 Liter, 5 Liter. (basis W05 ook in 10 l.)

Milieu
Pure muurverf extra mat bevat géén loodhoudende pigmenten. Zorg voor een goede ventilatie tijdens het schilderen. De gebruiker van dit product dient zich aan de nationale wetten betreffende gezondheid, veiligheid en milieu te houden. Gooi de verfresten niet weg, maar breng ze naar een verzamelpunt voor klein chemisch afval.

Veiligheid
Voor de meest recente veiligheidsinformatie raadpleeg de etikettekst of het betreffende Material Safety Data Sheet.

Informatie
Bezoek: www.flexa.nlRetourneren
Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Lees meer

Top