• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Glidden Tex Satin - Donkere Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Glidden Tex Satin - Donkere Kleuren productinformatie

  • Schrobvast klasse 1
  • Voor binnen
  • Waterdampdoorlatend
  • Zijdeglanzend

Glidden Tex Satin - Donkere Kleuren omschrijving

Glidden tex Satin is een hoogwaardige, schrobbare, zijdeglanzende muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. Zeer goed dekkend en prettig verwerkbaar. Glidden Tex Satin is toepasbaar op voldoende droog schuurwerk, beton, pleisterwerk, enz en is geschikt om aan te brengen over geprecoate scan.

LET OP: De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Glidden Fix Primer. Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn. Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen. Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.

Extra informatie over Glidden tex Satin
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming.
Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Glidden tex Satin bestellen bij Verfwinkel.nl
Glidden tex Satin bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop.
Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl


 

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen
Rendement 8 m2 per liter
Merk Glidden
Levertijd 3-5 Werkdagen

Glidden Tex Satin - Donkere Kleuren bestand(en) downloaden

Top