• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Global Fibretex - Lichte Kleuren

Vergelijk product
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Global Fibretex - Lichte Kleuren productinformatie

  • Goed reinigbaar
  • Haarscheur overbruggend
  • Lange open-tijd
  • Microvezel versterkt
  • Voor binnen

Global Fibretex - Lichte Kleuren omschrijving

Global Fibretex is een zeer goed dekkende, microvezel versterkte watergedragen muurverf voor binnen. Lijvig verfproduct waardoor in veel situaties één laag voldoende is voor een goed dekkend resultaat. Bij uitstek geschikt als eindafwerking op glasweefsel en gipswanden in de verzorgings- en utiliteitssector.

LET OP: De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Global Aquafix.

Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn. Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen. Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.

Extra informatie over Global Fibretex
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Global Fibretex bestellen bij Verfwinkel.nl
Global Fibretex bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 6-8 m2 per liter
Merk Global
Levertijd 3-5 Werkdagen

Global Fibretex - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top