• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Histor Highlights Effectverf Summer Gold - 750 ml

 

Histor Highlights Effectverf Summer Gold - 750 ml productinformatie

  • Effectverf
  • Prettige verwerking
  • Voor binnen

Histor Highlights Effectverf Summer Gold - 750 ml bestand(en) downloaden

Histor Highlights Effectverf Summer Gold - 750 ml omschrijving

Summer Gold is een decoratieve transparante muurverf op basis van watergedragen kunstharsdispersie met feestelijke gouden glitters, die samen met de lichtinval je muur tot leven brengen met een uniek highlights effect. Vooral in combinatie met een donkere of beige ondergrondkleur geven de glitters een rijk en zomers effect.

Extra informatie over Histor Highlights Summer Gold
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Histor Highlights Summer Gold bestellen bij Verfwinkel.nl
Histor Highlights Summer Gold bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl


Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Decoratieve verf
Toepassing Voor binnen
Rendement 7 m2 per liter
Merk Histor
Levertijd 2-3 Werkdagen

Histor Highlights Effectverf Summer Gold - 750 ml specificaties


OMSCHRIJVING
Decoratieve transparante muurverf op basis van watergedragen kunstharsdispersie met een toevoeging van glanzende gouden deeltjes voor een uniek highlights effect.

GEBRUIKSDOEL
Histor Highlights Summer Gold geeft een rijk en feestelijk effect en laat zich vooral mooi combineren met donkere en beige ondergrondkleur. Glanzende gouden deeltjes die samen met de lichtinval je muur een warme zomerse gloed geven. Niet geschikt voor vochtige ruimte.

VOORNAAMSTE KENMERKEN
Uniek Highlights effect 
Eenvoudig verwerkbaar
Gouden deeltjes zakken niet uit.
Decoratief
Milde geur
Rendement: 7 m2 per liter
Verkrijgbaar in 0,75L

KLEUR & EFFECT & GLANS
Summer Gold bestaat uit feestelijke gouden deeltjes, die samen met de lichtinval je muur tot leven brengt. Afhankelijk van de ondergrondkleur ontstaat een mysterieus, spannend of juist sophisticated resultaat.

VOORBEHANDELING VAN DE ONDERGROND
Nieuw werk, kale ondergrond:
Vuil en vet, stof, poeder en andere ongerechtigheden grondig verwijderen. Zonodig reinigen met Histor Ontvetter, goed naspoelen en afnemen. Eventuele beschadigingen repareren met een geschikt middel. Zuiging van de muur, vooral de reparatieplaatsen, wegnemen met Histor Wandvoorstrijk (behandel de gehele muur). Breng een laag muurverf aan in de gewenste kleur(en); voordat Histor Highlights Summer Gold wordt gebruikt.

Onderhoud verflagen in goede staat:
Vuile, maar gave, goed hechtende en intacte verflagen reinigen met Histor Ontvetter. Goed naspoelen en afnemen. Kleine beschadigingen repareren met een geschikt middel. Eventuele zuiging, vooral op reparatieplaatsen, wegnemen met Histor Wandvoorstrijk. Waterkringen, roet, doorslaande verkleuringen e.d. isoleren met Histor Vlekdekkende Voorstrijk. Behandel daarbij de gehele muur en niet alleen de vlekken. Breng een laag muurverf aan in de gewenste kleur(en); voordat Histor Highlights Summer Gold wordt gebruikt.

Onderhoud verflagen in slechte staat:
Slecht hechtende, afbladderende verflagen zo grondig mogelijk verwijderen. Veegvaste verven en minder goede latexverven kunnen met een stoomapparaat worden weekgemaakt. Direct na het stomen afsteken met een plamuurmes. Weekmaken kan ook met behangplaksel (celluloselijm), waaraan wat afwasmiddel is toegevoegd. Opstrijken en 10-20 minuten laten inweken. Vervolgens de weke laag afsteken met een plamuurmes. Dit eventueel herhalen. Alkydhars-muurverven (synthetisch), en hoogwaardige acryllatex-verven (hoog bindmiddelgehalte), zijn indien nodig alleen te verwijderen met een verfafbijtmiddel. Na het verwijderen van de lagen, zonodig de muur weer schoonmaken met Histor Ontvetter, naspoelen en afnemen. Noodzakelijke reparaties uitvoeren met een geschikt middel. Eventuele restanten vastzetten, en reparaties behandelen met Histor Fixerende Voorstrijk. Breng een laag muurverf aan in de gewenste kleur(en); voordat Histor Highlights Summer Gold wordt gebruikt. Afwerking: Breng Histor Summer Gold aan over de gekozen Histor Perfect Finish muurverf

VERWERKING VAN DE VERF
Gereedschap: Vachtroller.
Voor gebruik: Verf goed roeren.
ummer Gold gelijkmatig door de transparante muurverf roeren.
Verdunning: Verdunnen niet nodig.
Kwast/rollagen: Aanbevolen: 1 laag.
Temperatuur: Op (kamer)temperatuur laten komen. Verwerken bij een temperatuur tussen de 10 °C en 25 °C.
Na gebruik: Luchtdicht afsluiten.
Werkwijze: Breng indien gewenst eerst een laag Histor Perfect Finish muurverf in een gekozen ondergrond kleur aan. Laat de verflaag minimaal 4 uur drogen bij kamertemperatuur. Meng al roerend de Summer Gold voorzichtig door de transparante muurverf. Roer goed door. De verf is nat melkachtig van kleur maar droogt transparant op. Breng vervolgens met een vachtroller de Histor Highlights Summer Gold aan.

UITSTRIJKVERMOGEN
Praktisch rendement Afhankelijk van de zuiging van de ondergrond, van de laagdikte en het gebruikte gereedschap, en van de omstandigheden bij het aanbrengen. Theoretisch rendement 5-7 m2/l op een strakke, vlakke, niet zuigende ondergrond. Zie de informatie op verpakking.

DROGING BIJ ca. 20º C
Stofvrij Na ca. 1 uur.
Overschilderbaar: Na ca. 4-6 uur.

REINIGEN
Morsvlekken en spatten Niet laten opdrogen maar meteen wegnemen met een doekje en eventueel water of alcohol. Gereedschap Met water schoonmaken, of tijdelijk bewaren in water of een folie. Droge verflaag Na ca. een maand drogen met water, neutraal reinigingsmiddel en zachte borstel.

HOUDBAARHEID EN BEWAARCONDITIES
Vorstvrij bewaren. In ongeopende goed afgesloten verpakking, op een droge plaats bewaard, bij een temperatuur van 10°C tot 25 °C, is dit product ca. 12 maanden houdbaar.

PRODUCTGEGEVENS: VERF IN DE BUS
Verpakking 0.75 liter basis en toevoeging 0.20 gram gouddeeltjes
Vloeistofdikte Gereed voor verwerking.

PRODUCTGEGEVENS: DROGE VERFLAAG
Optimale eigenschappen na ca. een week bij ca. 20°C.

VEILIGHEIDSGEGEVENS EN AFVALBEHANDELING
Voor specifieke gegevens over veiligheid, welke van toepassing zijn op de verwerkingsfase van dit product, en informatie over de behandeling van verfrestanten en afval, verwijzen wij naar het veiligheidsinformatieblad van dit product.

Top