• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Histor Superlatex - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Histor Superlatex - Lichte Kleuren productinformatie

  • Geurarm
  • Goed dekkend
  • Oplosmiddelvrij
  • Prettige verwerking
  • Voor binnen

Histor Superlatex - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Histor Superlatex - Lichte Kleuren omschrijving

Histor super latex wit is een matte witte muurverf die uitstekend dekt. Histor super latex levert alle eigenschappen die je van een goede muurverf verwacht en is geschikt voor muren en plafonds. Met Histor super latex ben je dus voor de juiste prijs snel klaar.

Extra informatie over Histor Superlatex Wit
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Histor Superlatex Wit bestellen bij Verfwinkel.nl
Histor Superlatex Wit bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf Schrobklasse II
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 6-8 m2 per liter
Merk Histor
Levertijd 2-3 Werkdagen

Histor Superlatex - Lichte Kleuren specificaties


Algemeen
Kenmerken: Uitstekende dekking, eenvoudig verwerkbaar, oplosmiddelvrij en geurarm.
Samenstelling: Kunstharsdispersie.
Geschikt voor: Het schilderen van bestaande verflagen, goed vastzittend behang, nieuw en bestaand metselwerk, pleisterwerk, beton, gips- en boardplaten, mits goed voorbehandeld.

Verwerking
Gereedschap: Blokkwast en/of vachtroller.
Verdunning: Alleen indien nodig voor grote vlakken, tot ca. 5% water.
Theoretisch rendement: Ca. 10 m 2/l. Zie ook de informatie op de bus.
Praktisch rendement: Afhankelijk van de structuur en zuiging van de ondergrond, de aangebrachte llaagdikte, het gebruikte gereedschap en de omstandigheden bij het aanbrengen.
Temperatuur Verf: op (kamer)temperatuur laten komen. Verwerken bij een temperatuur tussen 10°C en 25°C.
Reinigen: Verfspatten niet laten opdrogen, maar direct verwijderen met warm water.
Gereedschap: reinigen met warm water.


Technische gegevens
Glans: Mat
Kleur: Wit
Droogtijden: Bij 20°C en een relatieve luchtvochtigheid van 50%: Stofdroog na ca. 1 uur. Overschilderbaar (tweede laag) na ca. 3 uur.

Houdbaarheid en bewaarcondities: Na gebruik de bus luchtdicht afsluiten en even omkeren om de rand vol te laten lopen voor een goede afsluiting. In ongeopende goed afgesloten verpakking, op een droge plaats bewaard, bij een temperatuur van 0°C tot 30°C, is dit product ca. 2 jaar houdbaar. Halflege bussen overgieten in een kleinere bus of blik helpt indrogen voorkomen. Niet direct blootstellen aan direct zonlicht.

Veiligheidsgegevens: Voor specifieke gegevens over veiligheid, welke van toepassing zijn op de verwerkingsfase van dit product, en informatie over de behandeling van verfrestanten en afval, verwijzen wij naar de verpakking van dit product.Retourneren
Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Lees meer

Top