• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Kristall Isolit Isoliergrund HS - Wit

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Kristall Isolit Isoliergrund HS - Wit productinformatie

  • Voor binnen

Kristall Isolit Isoliergrund HS - Wit bestand(en) downloaden

Kristall Isolit Isoliergrund HS - Wit omschrijving

Kristall Isolit HS Wit is een grond- en isoleerverf voor zuigende ondergronden en ondergronden die verontreinigd zijn door nicotine-, vet-, bitumen-, rook-, viltstift- of watervlekken.

Let Op!
Aantal lagen : in de meeste gevallen is één laag voldoende.
Bij bijv. teervlekken e.d. kan het nodig zijn, tenminste drie uur na de eerste laag nog een laag aan te brengen in kruisgang.

Extra informatie over Kristall Isolit HS Wit

Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Kristall Isolit HS Wit bestellen bij Verfwinkel.nl

Kristall isolit HS Wit bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop.
Heb je een vraag over deze isoleerverf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Cellulose
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Isoleermiddel & Isoleergrond
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 8-10m2 per liter
Merk Kristall Isolit
Levertijd 1 Werkdag

Kristall Isolit Isoliergrund HS - Wit specificaties

Kristall Isolit HS Wit isoleert waterkringen, roestplekken, rook- en nicotine-vlekken, aniline- en balpenvlekken op spaanplaat, bitumen, eterniet, beton, pleister- en metselwerk, etc. Kristall Isolit is een bijzonder isoleermiddel op basis van een speciaal type kunsthars. Vergeelt niet. Isoleert o.a het volgende waterkringen, roestplekken, rook- en nicotine-vlekken, aniline- en balpenvlekken op spaanplaat, bitumen, eterniet, beton, pleister- en metselwerk, etc. Kristall Isolit kan met vrijwel alle normale verven, zoals emulsie- en alkydharslakken, etc. worden afgewerkt

Beschrijving
Kristall Isolit HS is een bijzonder preparaat op basis van een speciaal type kunsthars. Kristall Isolit HS isoleert waterkringen, roestplekken, rook- en nicotinevlekken, aniline- en bal-penvlekken op spaanplaat, bitumen, eterniet, beton, pleister- en metselwerk etc. Verhardt tevens klevende lagen in ook niet geheel wasvrij gemaakte ondergronden. Kristall Isolit HS kan met vrijwel alle normale verven, zoals emulsie- en alkydharslakken, zuurhardende en twee-componentenlakken, chloorrubberverven, celluloselakken etc. worden afgewerkt.

Toepassing
Kristall Isolit HS kan als grond- en isolatielaag op alle zuigende ondergronden (behalve styropor) worden aangebracht. Kristall Isolit HS kan gebruikt worden als goed dekkende grondlaag, waardoor vaak in de afwerklagen bespaard kan worden. Ook als sneldrogende grondlak op radiatoren of als voorstrijkmiddel op beton. De behandelde plaatsen zijn normaal te behangen of met folie te beplakken.

Eigenschappen
Kleur : wit
Theoretisch verbruik : ca. 8 -10 m²/ltr, afhankelijk van de ondergrond
Vlampunt : > 21ºC
Soortelijk gewicht : 1,22 kg/l
Stofdroog : na ca. 60 min. bij 23ºC en 65% RV
Kleefvrij : na ca. 15 min. bij 23ºC en 65% RV
Overschilderbaar : na ca. 3 tot 4 uur. bij 23ºC en 65% RV
Verpakking : 250, 750 ml en 2,5 liter
Houdbaarheid in bus : minimaal 2 jaar bij temperatuur tussen 5°C en 25ºC, in originele, onaangebroken verpakking.

Applicatiegegevens
Verwerkingsmethode : zachte kwast of roller

Type verdunning : n.v.t., Kristall Isolit HS wordt gebruiksklaar geleverd. Eventueel met alcohol

Aantal lagen : in de meeste gevallen is één laag voldoende. Bij bijv. teervlekken e.d. kan het nodig zijn, tenminste drie uur na de eerste laag nog een laag aan te brengen in kruisgang.

Schoonmaken gereedschap : nitro-verdunning.

Behandeling algemeen
Ondergrond schoonmaken. Indien mogelijk laten drogen. Loszittende delen en andere ongerechtigheden verwijderen. In geval van twijfel, vooral indien over de aard van de verontreiniging onzekerheid bestaat, eerst een proefvlakje opzetten.

Bijzonderheden
Kristall Isolit HS kan ook als sneldrogende grondlak op radiatoren gebruikt worden. Kristall Isolit HS kan met vrijwel elk verfproduct overschilderd worden. Bij twijfel eerst een proefvlak zetten.

Top