• Grootste assortiment van België
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Kies zelf je bezorgmoment
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen België)

Sansin Enviro Stain SDF

5 out of five star rating on Trustpilot
1 reviews
Nog %1 beschikbaar
Vanaf Adviesprijs
158,99 143,09
Maak je keuze
Adviesprijs
Kortingsprijs
Loading...

Bijna alle kleurcollecties zijn te mengen op onze verfmerken. Wij kunnen bijvoorbeeld Flexa kleuren op Sikkens verf mengen en omgekeerd. Open hieronder de kleurenwaaier en kies jouw kleur.

Open colourselector
 • Grootste assortiment van België
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen België)
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Kies zelf je bezorgmoment

Sansin Enviro Stain SDF productinformatie

 • Bladdert niet af
 • Gebruiksklaar product
 • Impregnerend
 • Uitstekende buitenduurzaamheid

SANSIN Enviro Stain SDF is een watergedragen beits op basis van gemodificeerde natuurlijke oliën die diep in het hout doordringt, waar het zich hecht aan de houtcellen en zo een stevige, duurzame beschermlaag vormt. Het hout gaat hierdoor veel minder werken. Afbladderen, scheuren en barsten behoren tot het verleden. 

SANSIN Enviro Stain SDF is een geavanceerde technologie. De basis van gemodificeerde natuurlijke oliën wordt in het hout getransporteerd door een van de meest voorkomende wonderen van moeder natuur: water. Daardoor kan SANSIN Enviro Stain SDF worden opgenomen in hout met een iets hoger vochtgehalte om zo een “ademende” en waterafstotende bescherming te geven tegen schadelijke UV-straling en andere weersinvloeden. Deze speciale formulering zorgt voor een optimale en onderhoudsvriendelijke afwerking van uw hout. SANSIN Enviro Stain SDF karakteriseert zich als een iets langzamer doordrogend product, dat zich uitstekend en eenvoudig laat verwerken.

LET OP: Sansin Enviro Stain SDF wordt geleverd in bussen van 1 U.S. gallon (= 3,785 liter). Kleuren op de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Onderhoud met middelen van een andere samenstelling dan die van SANSIN Enviro Stain SDF kan problemen met de hechting geven. Bij het overschilderen van Olympic Repellent Oil Stain dient de verflaag minimaal 1 jaar oud te zijn.

Niet toepassen op horizontale oppervlakken. Sommige houtsoorten, waaronder sequoia, cederhout of merbau, alsmede recent gewolmaniseerd hout bevatten in water oplosbare inhoudsstoffen die kunnen gaan ‘bloeden’ of naar het oppervlak komen. Hierdoor kan er verkleuring van de afwerklaag optreden. Dit kan met name zichtbaar zijn bij toepassing van lichte kleuren. Hout wat behandeld is met koperhoudende verduurzamingsmiddelen kan gaan ‘bloeden’. Hierdoor kan er groene verkleuring van de afwerklaag optreden.

Extra informatie over Sansin Enviro Stain SDF
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sansin Enviro Stain SDF bestellen bij Verfwinkel.nl
Sansin Enviro Stain SDF bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Mail dan je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Meer informatie
Merk Sansin
Levertijd Niet meer leverbaar
Kwaliteit Professioneel
Aanbrengen Kwast, Verfspuit
Ondergrond Hout
Roestwerend Nee
Toepassing Tuinhout
Verbruik per liter 6 Vierkante meter
4 Seizoenen Nee
Basis Watergedragen
Binnen of buiten Binnen, Buiten
Componenten 1-componenten
Dekkend of transparant Transparant
Geschikt voor verfspuit Ja
Glansgraad Hoogglans
Vochtregulerend Ja
Kleefvrij 2 Uur
Overschilderbaar 24 Uur
Stofdroog 1 Uur
Volledig uitgehard 24 Uur
5 out of five star rating on Trustpilot
5 5 1 reviews

5 out of five star rating on Trustpilot klant 19 oktober Goede verf en super service Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl