• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Painting the Past Matt Emulsion Muurverf - 2,5 liter

Vergelijk product
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Painting the Past Matt Emulsion Muurverf - 2,5 liter productinformatie

  • Authentieke kleuren
  • Kleuren alleen leverbaar volgens kleurenkaart
  • Krijtverf
  • Prettige verwerking
  • Voor binnen en buiten

Painting the Past Matt Emulsion Muurverf - 2,5 liter omschrijving

                    


Painting the Past Matt Emulsion Muurverf is een hoogwaardige krijtverf met een zeer matte uitstraling. Painting the Past Matt Emulsion Krijtverf is uiterst geschikt voor muren en plafonds. Deze matte krijtverf is gebaseerd op krijtverven van vroeger maar voldoen aan de gebruikerseisen van nu. Daarom is Painting the Past Matt Emulsion krijtverf goed dekkend, reukarm, overschilderbaar, milieuvriendelijk en goed reinigbaar. 


De toevoeging van krijt en hoogwaardige pigmenten zorgen voor de authentieke en poedermatte uitstraling die alleen krijtverf kan hebben.


De kleuren van Painting the Past worden uitgebracht op handgeschilderde, kleurechte, kleurkaarten  die ieder een eigen stijl, sfeer en beleving uitstralen. Hierdoor zijn er diverse Painting the Past kleurkaarten. Alle deze kleuren zijn leverbaar in Painting the Past Matt Emulsion krijtverf.
Gebruik voor het mooiste effect een grote platte kwast of muurverfroller. Let bij het gebruik van een roller erop dat deze geschikt is voor uw ondergrond.
Door Painting the Past Matt Emulsion aan te brengen met een (blok)kwast krijgt u een authentiek, licht streperig eindresultaat. Voor een mooi, egaal, dekkend, resultaat adviseren wij de verf aan te brengen in min. 2 lagen.


Wil je liever eerst een kleur uitproberen en thuis beleven, of kun je niet kiezen uit al die mooie kleuren van Painting the Past?  Bestel dan een Painting the Past testpotje


TIP: Controleer voor het gebruik de kleur en het batchnummer, deze bevindt zich aan de onderzijde van het blik. Gebruik in dezelfde ruimte alleen blikken van dezelfde batch of meng verschillende batches met elkaar om kleurnuances te voorkomen.


LET OP:
Kleuren van de kleurenkaart/waaiers zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. 

Extra informatie over Painting the Past Matt Emulsion Muurverf
 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Painting the Past bestellen bij Verfwinkel.nl 
Painting the Past bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Painting the Past of een van onze andere producten? Mail je vraag naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Krijtverf & kalkverf
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 25-30m2/verpakking
Merk Painting the Past
Levertijd 1-3 Werkdagen

Painting the Past Matt Emulsion Muurverf - 2,5 liter bestand(en) downloaden

Top