Perfax Metyl Speciaal Paars 200gr

-25%
 


Levertijd: 1 Werkdag

Perfax Metyl Speciaal Paars 200gr omschrijving

Perfax Metyl Speciaal Paars is extra sterk en daardoor geschikt voor alle soorten zwaar, extra zwaar en speciaal behang, alsmede Rauhfaser en vinylbehang. Voor andere behangsoorten adviseren wij u een ander type Perfax Behangplaksel of Wandlijm. Perfax Metyl Speciaal Paars is goed corigeerbaar en kalkbestendig waardoor zelfs geschikt voor toepassing op nieuwe pleisterlagen. Perfax Metyl Speciaal Paars word gebruikt voor normaal en zwaar behang. Voor andere behangsoorten adviseren wij u een ander type Perfax Behangplaksel of Wandlijm. Perfax Metyl Speciaal Paars is kalkbestendig en daardoor zelfs geschikt voor toepassing op nieuwe pleisterlagen. Sterk zuigende ondergronden dient u voor te behandelen met een voorstrijkmiddel. Bij een niet absorberende, of ook niet zuigende, ondergrond dient u een hechtbrug te creëeren door een laag Perfax Lijm voor Muurrenovatie aan te brengen. Deze laag volledig laten drogen en daarna behangen zoals een gewone pleisterlaag.

Extra informatie over Perfax Metyl Speciaal Paars

Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Perfax Methyl Speciaal Paars bestellen bij Verfwinkel.nl.

Perfax Metyl Speciaal Paars bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Merk Perfax

Perfax Metyl Speciaal Paars 200gr specificaties

Perfax Metyl Speciaal Paars is extra sterk en daardoor geschikt voor zwaar en speciaal behang. Met 10% extra kleefkracht door de Henkel MCX technologie. Vlekt en klontert niet. Goed corrigeerbaar tijdens het werken. Vochtbestendig.