• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

ProGold Schuurpapier Delta

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

ProGold Schuurpapier Delta omschrijving

ProGold Schuurpapier Delta (strijkijzer model) is voorzien van een aluminium-oxide korrel voor duurzaam machinaal schuren. Voorzien van een handig klittenbandsysteem waardoor deze snel en makkelijk te verwisselen zijn.en verkrijgbaar in diverse groftes. Afmeting 100 x 147 mm. Leverbaar in doosje van 50 stuks of los per 10 stuks.

Extra informatie over ProGold Schuurpapier Delta Strook
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

ProGold Schuurpapier Delta Strook bestellen bij Verfwinkel.nl
ProGold Schuurpapier Delta Strook bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over schuurpapier of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk ProGold
Levertijd 1 Werkdag

ProGold Schuurpapier Delta specificaties

De ProGold deltastroken zijn schuurstroken voor het machinaal schuren binnen een breed en universeel toepassingsbereik. De stroken zijn voorzien van een aluminium oxide korrel, verkrijgbaar in diverse groftes en hebben een handig klittenbandsysteem waardoor deze snel en makkelijk te verwisselen zijn.

- Afmeting100 x 147 mm
- Aluminium oxide korrel
- 60% open strooiing (boven P120 altijd gesloten strooiing)
- Korrelgroftes P80, P100, P120, P150, P180, P220 en P240
- Verpakking 50 vel per doos