• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Retouren bij Verfkopen.be

Bestelling retour sturen
Iedere webshop-consument heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop consument of een door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op basis van specificaties van u als klant op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Bij twijfel kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen dat je de overeenkomst wil herroepen. Onderaan de startpagina vind je het kopje "Retouren". Op deze pagina geef je aan welk product je wilt retourneren. Onze administratie maakt dan een retourticket voor je aan welke via mail zal worden toegezonden. Eventueel kan je ook gebruik maken van het Formulier voor herroeping. Het gebruiken van een herroepingsformulier is niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. 

Waardevermindering 
Voor verbruiksartikelen, zoals verf, geldt dat voor het beoordelen van het product het niet nodig is om het uit te pakken of te openen. Doe je dit toch, dan is het product niet meer te verkopen en kan de waardevermindering 100% zijn. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Terugbetaling na herroeping 
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten voor het gebruik van de extra verzendopties zoals avondlevering en Same Day Delivery) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat Verfkopen.be op de hoogte is gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van Verfkopen.be terug.

Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Verfkopen.be betaalt terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. In ieder geval zullen er voor terugbetalingen geen extra kosten in rekening gebracht worden. Verfkopen.be wacht met terugbetaling tot de goederen weer in goede orde zijn ontvangen 
of als je hebt aangetoond dat de goederen teruggezonden zijn, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. 

LET OP: 
Retourneren is kosteloos als je gebruik maakt van het antwoordnummer en je retour eerst aangemeld hebt via het retourformulier. Van Verfkopen.be krijg je een retournummer die je op de doos dient te plakken. Indien je het pakket via andere vervoerders en zonder retournummer naar Verfkopen.be terugstuurt, zijn de retourkosten voor rekening. 

Aansprakelijkheid
Verfkopen.be kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door Verfkopen.be verkochte producten. 

De inhoud van onze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Verfkopen.be kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. 

Verfkopen.be is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website. Verfkopen.be is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Verfkopen.be zo spoedig mogelijk worden aangepast. Verfkopen.be kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit/instellingen nog voor vertraging van de levering door de vervoerder.

Retouradres
Verfwinkel.nl & Verfkopen.be
T.a.v. Afdeling Retouren 
Antwoordnummer 589
5700 VB Helmond - Nederland

Mail ons

* Verplichte velden

Top