• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Rust-Oleum EpoxyShield Ultra 1K Vloercoating 5200 - Acryl 5 Liter

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Rust-Oleum EpoxyShield Ultra 1K Vloercoating 5200 - Acryl 5 Liter productinformatie

  • Gemakkelijk te verwerken
  • Goed bestand tegen chemicalien en autobanden
  • Sneldrogend
  • Voor binnen

Rust-Oleum EpoxyShield Ultra 1K Vloercoating 5200 - Acryl 5 Liter omschrijving

Rust-Oleum EpoxyShield 5200 Ultra is een sneldrogende, zijdeglanzende, 1–component vloercoating welke kan aangebracht worden op betonnen vloeren die volledig schoon, droog en voorzien zijn van de Rust-Oleum EpoxyShield Sealer 5220 Ultra. De coating is goed bestand tegen lichte tot middelzware belasting. Tevens is de coating bestand tegen o.a. diesel, motorolie, koelvloeistof, benzine, diverse huishoudchemicaliën en de meeste bandensoorten.

Het wordt afgeraden om de coating aan te brengen op glad en volledig gesloten beton of beton dat nog een curing compound bevat. Dergelijke ondergronden verhinderen een goede hechting. Rust-Oleum EpoxyShield Ultra vloercoating kan ook aangebracht worden op oude, goed hechtende coatings en is bestand tegen lichte tot middelzware belasting. Leverbaar in 5 liter verpakking, goed voor ong. 45 m2 afhankelijk van de ondergrond.

Extra informatie over Rust-Oleum EpoxyShield 5200 Ultra
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Rust-Oleum EpoxyShield 5200 Ultra bestellen bij Verfwinkel.nl
Rust-Oleum EpoxyShield 5200 Ultra bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl


Basis Epoxy
Ondergrond Vloeren
Soort Vloercoating
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen
Rendement 9 m2 per liter
Merk Rustoleum
Levertijd 4-8 Werkdagen

Rust-Oleum EpoxyShield Ultra 1K Vloercoating 5200 - Acryl 5 Liter bestand(en) downloaden

Top