• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Rust-Oleum EpoxyShield Ultra 1K Vloercoating 5200 - Acryl 5 Liter

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Rust-Oleum EpoxyShield Ultra 1K Vloercoating 5200 - Acryl 5 Liter productinformatie

  • Gemakkelijk te verwerken
  • Goed bestand tegen chemicalien en autobanden
  • Sneldrogend
  • Voor binnen

Rust-Oleum EpoxyShield Ultra 1K Vloercoating 5200 - Acryl 5 Liter bestand(en) downloaden

Rust-Oleum EpoxyShield Ultra 1K Vloercoating 5200 - Acryl 5 Liter omschrijving

Rust-Oleum EpoxyShield 5200 Ultra is een sneldrogende, zijdeglanzende, 1–component vloercoating welke kan aangebracht worden op betonnen vloeren die volledig schoon, droog en voorzien zijn van de Rust-Oleum EpoxyShield Sealer 5220 Ultra. De coating is goed bestand tegen lichte tot middelzware belasting. Tevens is de coating bestand tegen o.a. diesel, motorolie, koelvloeistof, benzine, diverse huishoudchemicaliën en de meeste bandensoorten.

Het wordt afgeraden om de coating aan te brengen op glad en volledig gesloten beton of beton dat nog een curing compound bevat. Dergelijke ondergronden verhinderen een goede hechting. Rust-Oleum EpoxyShield Ultra vloercoating kan ook aangebracht worden op oude, goed hechtende coatings en is bestand tegen lichte tot middelzware belasting. Leverbaar in 5 liter verpakking, goed voor ong. 45 m2 afhankelijk van de ondergrond.

Extra informatie over Rust-Oleum EpoxyShield 5200 Ultra
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Rust-Oleum EpoxyShield 5200 Ultra bestellen bij Verfwinkel.nl
Rust-Oleum EpoxyShield 5200 Ultra bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl


Basis Epoxy
Ondergrond Vloeren
Soort Vloercoating
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen
Rendement 9 m2 per liter
Merk Rustoleum
Levertijd 4-8 Werkdagen

Rust-Oleum EpoxyShield Ultra 1K Vloercoating 5200 - Acryl 5 Liter specificaties


OMSCHRIJVING

Rust-Oleum EpoxyShield 5200 Ultra is een sneldrogende, zijdeglanzende 1–component vloercoating welke kan aangebracht worden op betonnen vloeren die volledig schoon, droog en voorzien zijn van de Rust-Oleum EpoxyShield Sealer 5220 Ultra. De coating is goed bestand tegen lichte tot middelzware belasting. Tevens is de coating bestand tegen o.a. diesel, motorolie, koelvloeistof, benzine, diverse huishoudchemicaliën en de meeste bandensoorten. Het wordt afgeraden om de coating aan te brengen op glad en volledig gesloten beton of beton dat nog een curing compound bevat. Dergelijke ondergronden verhinderen een goede hechting.

Rust-Oleum EpoxyShield Ultra vloercoating kan ook aangebracht worden op oude, goed hechtende coatings en is bestand tegen lichte tot middelzware belasting. Leverbaar in 5 liter verpakking, goed voor ong. 45 m2 afhankelijk van de ondergrond.

- 1-Component
- Eenvoudig verwerkbaar
- Sneldrogend, kleefvrij na slechts 2 uur
- Matglans
- Goed bestand tegen chemicalien en autobanden
- Leverbaar in ral 7001 (staalgrijs), ral 7035 (lichtgrijs) en Engels Rood

VOORBEHANDELING ONDERGROND
Verwijder grondig alle olie, vet en alle andere verontreinigingen door middel van alkalische of hogedruk-(stoom)reiniging in combinatie met daarvoor geschikte middelen zoals Epoxyshield® Reiniger/Ontvetter 2901. Nieuw beton moet tenminste 30 dagen uitharden alvorens een coating kan worden aangebracht. Verwijder slikhuid, los en aangetast beton bij voorkeur door middel van stralen of etsen m.b.v. Rust-Oleum Surfa Etch 108. Beschadigingen zijn gemakkelijk te repareren met EpoxyShield® Betonscheurenvuller 203010 of Betonreparatiemortel 203012. Zuigende, poreuze ondergronden altijd voorbehandelen met EpoxyShield® Sealer 5220. Sterk verdicht en glad beton stralen en voorzien van EpoxyShield® Sealer 5220 of gronden met Super Hechtlaag 3333. Nog intacte vloercoatings opruwen om een goede hechting te krijgen. Slecht hechtende oude lagen door middel van stralen, staalborstel en schuurpapier verwijderen. Tijdens applicatie moet het oppervlak schoon en droog zijn.

INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK

Voor gebruik moet de coating intensief, tot een goede homogeniteit, geroerd worden.

VERDUNNING EN APPLICATIE
Kwast: Product is klaar voor gebruik, verdunnen is niet nodig. Gebruik kwasten met een mengsel van Polyester en Chinees varkenshaar.
Roller: Product is klaar voor gebruik, verdunnen is niet nodig. Gebruik een nylon verfroller (ca. 12 mm).
Bij roller applicatie kan het noodzakelijk zijn om 2 lagen aan te brengen om de aanbevolen laagdikte te bereiken.
Reinigen: Direct na verwerken met water en zeep.

APPLICATIE CONDITIES
- Temperatuur van lucht, ondergrond en coatingmateriaal tussen 10 en 35°C en relatieve luchtvochtigheid onder 85%.
- De temperatuur van de ondergrond moet minstens 3°C boven het dauwpunt liggen.
- Gedurende en kort na applicatie dient goed geventileerd te worden.

OPMERKINGEN
Om de slijtweerstand verder te verbeteren kan het product gemengd worden met Rust-Oleum Ultra Wear 400. Eén verpakking (750 gram) is voldoende voor 5 liter product. Het mengsel dient tijdens applicatie regelmatig geroerd te worden teneinde uitzakken te voorkomen.In geval van benzinelekkages niet droogpoetsen maar laten verdampen. De coating herstelt zich hierna geheel. Geadviseerd wordt om na het aanbrengen van de vloercoating tenminste 1 week te wachten alvorens een voertuig te parkeren. 

OPSLAGSTABILITEIT
5 jaar vanaf productiedatum in ongeopende, originele verpakking, indien opgeslagen in droge, goed geventileerde ruimten, niet in de volle zon, bij temperatuur tussen 5° en 35°C. Let op: vorstvrij bewaren.

LET OP
De gebruiker wordt geacht onafhankelijk de geschiktheid van onze producten voor zijn/haar eigen specifieke toepassing te testen. In geen geval is Rust-Oleum Europe aansprakelijk voor directe of indirecte schade. Producten dienen te worden opgeslagen, behandeld en aangebracht volgens de aanbevelingen van Rust-Oleum Europe op het productinformatieblad. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om altijd de laatste versie van het productinformatieblad (technische fiche) te raadplegen en te respecteren. Deze bladen zijn gratis te downloaden van de website www.rust-oleum.eu 

Recent bekeken producten

€ 21,35

€ 17,08

€ 49,58

€ 34,71

Top