• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Rust-Oleum EpoxyShield 5300 Maxx 2-K Vloercoating - Acryl

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Rust-Oleum EpoxyShield 5300 Maxx 2-K Vloercoating - Acryl productinformatie

  • 2-Componenten
  • Anti-slip of decoratieve afwerking mogelijk
  • Best mogelijke bescherming tegen autobanden
  • Chemicalienvast
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Voor binnen
  • Voor gemiddelde tot zware belasting

Rust-Oleum EpoxyShield 5300 Maxx 2-K Vloercoating - Acryl omschrijving

Rust-Oleum EpoxyShield Maxx is een glanzende, 2K epoxy vloercoating op waterbasis met een uitstekende hechting welke kan worden aangebracht op betonnen vloeren die volledig schoon en droog zijn. Het wordt niet aanbevolen om de coating aan te brengen op glad en volledig gesloten beton of beton dat nog een curing compound bevat. Beide ondergronden verhinderen een goede hechting. Rust-Oleum EpoxyShield Maxx kan ook aangebracht worden op oude, goed hechtende coatings en is leverbaar in de kleuren RAL 1015 (lichtivoor) RAL 7001 (staalgrijs), RAL 7035 (lichtgrijs) en Engels Rood. Optioneel kan er gekozen worden voor antislip of decoratieve afwerking.

LET OP: Omdat de verwerkingstijd maximaal 1-2 uur bedraagt (afhankelijk van de temperatuur), kan de coating het best met 2 personen worden aangebracht. De ene persoon start dan met het aanbrengen van de coating langs de randen terwijl de andere de coating met een roller aanbrengt op de rest van de vloer.

Extra informatie over Rust-Oleum EpoxyShield 5300 Maxx
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Rust-Oleum EpoxyShield 5300 Maxx bestellen bij Verfwinkel.nl
Rust-Oleum EpoxyShield 5300 Maxx bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Epoxy
Ondergrond Vloeren
Soort Vloercoating
Glansgraad Hoogglans / Gloss
Toepassing Voor binnen
Rendement Ca. 7m² per liter per laag
Merk Rustoleum
Levertijd 4-8 Werkdagen

Rust-Oleum EpoxyShield 5300 Maxx 2-K Vloercoating - Acryl bestand(en) downloaden

Top