Ruwa Jachtlak Hoogglans

-40%

* Verplichte velden

Levertijd: 1 Werkdag

Ruwa Jachtlak Hoogglans productinformatie

  • 1-Component
  • Goed vullend
  • Goede vloeiing
  • Reukarm
  • Vandaag besteld, Morgen in huis!
  • Voor buiten
  • Professionele schilderskwaliteit
  • Water- en weerbestendig

Ruwa Jachtlak Hoogglans omschrijving

Ruwa Jachtlak Hoogglans is een kleurloze, oplosmiddelarme bootlak voor buiten. Met jachtlak bescherm je al het maatvaste constructiewerk aan je huis zoals kozijnen en deuren. Door de goede vulling en vloeiing bereik je eenvoudig en snel een mooi en strak eindresultaat. Ruwa Jachtlak is goed water- en weerbestendig en blijvend elastisch waardoor het je houtwerk duurzaam beschermt.

Extra informatie over Ruwa Jachtlak Hoogglans
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Ruwa Jachtlak Hoogglans bestellen bij Verfwinkel.nl
Ruwa Jachtlak Hoogglans bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Terpentine Basis / Alkyd
Ondergrond Hout
Glansgraad Hoogglans / Gloss
Product Soort Transparante Lak
Toepassing Buiten
Rendement 8-12 m2 per liter
Merk Sikkens

Ruwa Jachtlak Hoogglans specificaties


Er zijn vele blanke bootlakken verkrijgbaar, maar de Ruwa Jachtlak is al vele jaren een topproduct. Tot ongeveer het jaar 2000 heette het product nog Rubbol, naar de Rubbol fabriek die ooit door Sikkens is overgenomen. Tegenwoordig is de naam veranderd in Ruwa Jachtlak, maar de kwaliteit is nog steeds enorm hoog. Ruwa jachtlak is een klassieke blanke lak, wat inhoudt dat het op basis is van een 1-component bindmiddel (alkydhars), eventueel met olie-toevoeging. Hierdoor is de lak heel goed te verwerken, deze vloeit mooi uit. Tevens voordeel van een klassieke lak, is dat de glans toeneemt met het aantal aangebrachte lagen. In principe zijn 4 lagen voldoende voor goede bescherming (en geeft een mooie glans), maar de glans wordt nog veel dieper (ook wel bolle glans genoemd) na bijvoorbeeld 8 lagen.