• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Sigma Facade Coat Arcade Matt - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sigma Facade Coat Arcade Matt - Lichte Kleuren productinformatie

  • Onverzeepbaar
  • Voor buiten
  • Waterdampdoorlatend
  • Waterverdunbaar

Sigma Facade Coat Arcade Matt - Lichte Kleuren omschrijving

Oplosmiddelhoudende gevelverf voor buiten op basis van acrylaatcopolymeer.  Voor de afwerking van gevels of geveldelen die een dampremmende afwerking behoeven.


LET OP:  De kleuren van de kleurenkaart/waaiers zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart/waaiers zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.
Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product.


Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Sigmafix Universal (1 : 4 verdund).
Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn. Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen. Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.


Extra informatie over Sigma Facade Coat Arcade matt
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Sigma Facade Coat Arcade matt bestellen bij Verfwinkel.nl
Sigma Facade Coat Arcade matt bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar klantenservice@verfwinkel.nl.


Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf voor buiten
Glansgraad Mat
Toepassing Voor buiten
Rendement 6 m2 per Liter
Merk Sigma
Levertijd 3-5 Werkdagen

Sigma Facade Coat Arcade Matt - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top