• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Sigma Renomat Matt - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sigma Renomat Matt - Lichte Kleuren productinformatie

  • Goede hechting op licht poederende ondergronden
  • Goede isolering
  • Lichte vergeling als gevolg van bindmiddeltype
  • Synthetisch
  • Voor binnen
  • Zeer grote dekkracht

Sigma Renomat Matt - Lichte Kleuren omschrijving

Sigma Renomat Matt is een oplosmiddelhoudende, matte muurverf met een grote dekkracht. Dat maakt dit product bijzonder geschikt voor het isoleren van doorslaggevoelige verontreiniging. Het isolerende vermogen van de verf is zo hoog, dat u Sigma Renomat Matt zelfs op zwaar vervuilde ondergronden kunt aanbrengen.
Bijvoorbeeld op muren met rook- en roetaanslag als gevolg van brand.


LET OP: De kleuren van de kleurenkaart/waaiers zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Kleuren van de kleurenkaart/waaiers zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.
Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Sigmafix Universal (1 : 4 verdund).
Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.
Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen.
Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.


LET OP: Bedrijven dienen voor het aanbrengen van oplosmiddelhoudende muurverf een ontheffing aan te vragen bij de arbeidsinspectie.


Extra informatie over Sigma Renomat Matt
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Sigma Renomat Matt bestellen bij Verfwinkel.nl
Sigma Renomat Matt bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar klantenservice@verfwinkel.nl.


 

Basis Terpentine Basis / Alkyd
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Isoleermiddel & Isoleergrond
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 8-10 m2 per liter
Merk Sigma
Levertijd 3-5 Werkdagen

Sigma Renomat Matt - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top