• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Sikkens Alphatex SF Mat RAL 9002 Grijswit 5 Liter

Vergelijk product
 

Sikkens Alphatex SF Mat RAL 9002 Grijswit 5 Liter omschrijving

Sikkens Alphatex SF is een matte watergedragen goed dekkende muurverf voor binnen. Hardnekkige vlekken als modder, ketchup en stiften zijn makkelijk en goed te verwijderen met een nat schoonmaakdoekje. De geschilderde muur gaat niet glimmen na het schoonmaken. Sikkens Alpatex SF is ook te verkrijgen in een zijdeglans versie Sikkens Alphatex SF Satin. Deze topper uit het binnen assortiment van Sikkens heeft schrobklasse 1.

KLEUR: Grijswit. 
DROGING: Stofdroog na ca. 1 uur. Overschilderbaar na 4 uur. 
KENMERKEN: - Hoge dekkracht. - Oplosmiddelvrij. - Geurarm; ruimten na schilderen zijn direct te gebruiken. - Schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 1. - Zeer gemakkelijk te verwerken. - Leverbaar in vrijwel alle kleuren van het Sikkens 5051 Color Concept. - Waterdampdoorlatend. 
GLANS: Mat. 
LET OP: Sikkens voegt vanaf heden 3% waterfloat toe aan Alphatex SF. Dit is een transparant en zichtbaar laagje op de verf wat de kans op velvorming voorkomt. Voor toepassing van het product dient de verf dus goed geroerd te worden! Oude olie- en alkydharsmuurverven in vochtige ruimten, zoals keukens en bad- of doucheruimten niet met Alphatex SF overschilderen. Enigszins poederende ondergronden Impregneren met Alpha Fix. 

SIKKENS ALPHATEX BESTELLEN BIJ VERFWINKEL:
Sikkens Alphatex SF bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

LET OP: Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. 


Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 7 m2 per liter
Merk Sikkens
Levertijd 1 Werkdag
Top