• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Sikkens Rubbol EPS Plus G0.05.85 Mergelwit 2,5 Liter

Vergelijk product
 

Sikkens Rubbol EPS Plus G0.05.85 Mergelwit 2,5 Liter omschrijving

Kleur: Mergelwit. Sikkens Rubbol EPS Plus is een vocht-regulerende halfglanzende grond- en aflak voor binnen en buiten. Zeer geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grotere houten oppervlakken maar ook voor onderhoud aan kozijnen en deuren. Deze verf is goed vullend.


BASIS: Alkyd / terpetine. 
KENMERKEN: - Vochtregulerend. - Goede weervastheid. - Goed vullend. - Uitstekende vloeiing. - Hoge dekkracht. - Gemakkelijk verwerkbaar. 
DROGING: Overschilderbaar na 18 uur. 
TOEPASSING: Overgronden en aflakken van geveltimmerwerk. Overgronden en aflakken van staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. 
GLANS: Semi-Gloss. 
RENDEMENT: 15 m2 per liter. 


SIKKENS RUBBOL EPS PLUS BESTELLEN BIJ VERFWINKEL: 
Sikkens Rubbol EPS Plus bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

LET OP: Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. 

Basis Terpentine Basis / Alkyd
Ondergrond Hout
Soort Dekkende Beits
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor buiten
Rendement 15 m2 per liter
Merk Sikkens
Levertijd 1 Werkdag
Top