• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Soudal Glaskit TS - Hybride (Niet droog afmesbaar)

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Soudal Glaskit TS - Hybride (Niet droog afmesbaar) productinformatie

  • Bevat geen isocyanaten, solventen, zuren of halogenen
  • Geen blaasvorming, ook niet bij warm en vochtig weer.
  • Gemakkelijk toepasbaar en uitspuitbaar, ook onder moeilijke omstandigheden
  • Hoge elasticiteit
  • Uitstekende weerstand tegen UV-stralen en alle weersinvloeden
  • Zeer goede hechting op alu, PVC en glas.
  • Zeer goede hechting op de meeste ondergronden, zelfs licht vochtig.
  • Zeer goede mechanische eigenschappen.

Soudal Glaskit TS - Hybride (Niet droog afmesbaar) bestand(en) downloaden

Soudal Glaskit TS - Hybride (Niet droog afmesbaar) omschrijving

LET OP: Glaskit TS is overschilderbaar, maar door de grote diversiteit aan lakken en verven is het aan te raden een compatibiliteitstest uit te voeren. Er mag geen afstrijkmiddel achterblijven op de kit daar deze de overschilderbaarheid negatief beïnvloedt. Verven zijn overnacht overschilderbaar ook wanneer zij nog niet volledig droog zijn. Een tweede laag zorgt voor een snellere droging van de verf dan één laag.

LET OP:  Niet geschikt voor verlijming van aquaria! Er mag geen afstrijkmiddel achterblijven op de kit daar deze de overschilderbaarheid negatief beïnvloedt. Glaskit TS is niet geschikt voor hielafdichting waar contact gemaakt wordt met de afdichtingsmaterialen van dubbel glas. Niet geschikt voor toepassingen in direct contact met pvb folies bij gelaagd glas, hiervoor bevelen we aan Silirub 2 te gebruiken. Voordat je met de schilderwerken begint, adviseren we de kit te ontvetten. Zeker aangewezen indien de kit met zeepwater afgewerkt werd.

Extra informatie over Soudal Glaskit TS
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Soudal Glaskit TS bestellen bij Verfwinkel.nl
Soudal Glaskit TS bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl


Ondergrond Glas
Soort Kit
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Soudal
Levertijd 2-3 Werkdagen

Soudal Glaskit TS - Hybride (Niet droog afmesbaar) specificaties


Overschilderbaarheid
Enkel overschilderen na volledig doorharden van de kit. Voor een optimaal resultaat raden wij aan de kit zo snel mogelijk te overschilderen (max. 1 maand). Vooraleer de schilderwerken aan te vatten adviseren we de kit te ontvetten. Zeker aangewezen indien de kit met zeepwater afgewerkt werd. Lichtjes opschuren van de kit na doorharding bevordert de verfhechting. In het algemeen dekken houtverven goed, zonder kratervorming of strepen. Gezien de grote diversiteit van verven is het verplicht vooraf een compatibiliteitstest uit te voeren. De hechting van alkydharsverven op de kit kan pas beoordeeld worden na 3 à 4 weken, wanneer de verf volledig is doorgehard. Afhankelijk van de samenstelling van de verf, kan de droging van de verf beïnvloed worden.

Opmerkingen
Glaskit TS is overschilderbaar, maar door de grote diversiteit aan lakken en verven is het aan te raden een compatibiliteitstest uit te voeren. Er mag geen afstrijkmiddel achterblijven op de kit daar deze de overschilderbaarheid negatief beïnvloedt. Verven zijn overnacht overschilderbaar ook wanneer zij nog niet volledig droog zijn. Een tweede laag zorgt voor een snellere droging van de verf dan één laag. Periodiek onderhoud: reinig vensters regelmatig met overvloed aan water en vermijd intensief wrijven op de kit.

LET OP
Niet geschikt voor verlijming van aquaria! Er mag geen afstrijkmiddel achterblijven op de kit daar deze de overschilderbaarheid negatief beïnvloedt. Glaskit TS is niet geschikt voor hielafdichting waar contact gemaakt wordt met de afdichtingsmaterialen van dubbel glas. Niet geschikt voor toepassingen in direct contact met pvb folies bij gelaagd glas, hiervoor bevelen we aan Silirub 2 te gebruiken. Voordat je met de schilderwerken begint, adviseren we de kit te ontvetten. Zeker aangewezen indien de kit met zeepwater afgewerkt werd.


Top