• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Soudal Soudafoam Gun PUR-Schuim met Schroefdraad

Vergelijk product
 

Soudal Soudafoam Gun PUR-Schuim met Schroefdraad productinformatie

  • Goede hechting
  • Hoge isolatiewaarde, thermisch en akoestisch
  • Hoge vormstabiliteit
  • Nauwkeurig doseerbaar
  • Snelle levering

Soudal Soudafoam Gun PUR-Schuim met Schroefdraad omschrijving

Soudafoam Gun is een ééncomponent, zelfexpanderend, gebruiksklaar polyurethaanschuim, waarbij de bus voorzien is van een schroefdraad zodat deze kan gebruikt worden op een schuimpistool. Toepassen voor montage van ramen en deuren, opvullen van holle ruimten en afdichten van alle openingen in dakconstructies. Tevens voor het optimaliseren van isolatie in koeltechniek en als geluidsdempende laag. Inhoud: 750 ml. 

LET OP: Het licht bevochtigen van de ondergrond in holle ruimten optimaliseert de doorharding. Uitsluitend te gebruiken in combinatie met een schuimpistool. Regelmatig schudden gedurende het gebruik. Uitstekende hechting op alle materialen (behalve op PE, PP en PTFE)

Extra informatie over Soudal Soudafoam Gun
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Soudal Soudafoam Gun bestellen bij Verfwinkel.nl
Soudal Soudafoam Gun bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Soudafoam of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort PUR-Schuimen
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Soudal
Levertijd 2-3 Werkdagen

Soudal Soudafoam Gun PUR-Schuim met Schroefdraad bestand(en) downloaden

Top