• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Zwaluw Stuc-O-Seal - 310 ml

 

Zwaluw Stuc-O-Seal - 310 ml productinformatie

  • Goede hechting
  • Korrelig uiterlijk
  • Neutrale geur
  • Overschilderbaar met watergedragen en synthetische lakken
  • Prettige verwerking
  • Snelle levering

Zwaluw Stuc-O-Seal - 310 ml bestand(en) downloaden

Zwaluw Stuc-O-Seal - 310 ml omschrijving

Zwaluw Stuc-O-Seal is een hoogwaardige acrylaatkit met korrelstructuur speciaal ontwikkeld voor het vullen en dichten van kieren, naden en gaten in stuc- en pleisterwerk en in ondergronden zoals; multi- en triplex, spaanplaat, hard- en zachtboard, hout, (gas)beton, (kalkzand)steen en gips. Na het aanbrengen vormt het product een plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit.

LET OP: Beperkingen: Niet geschikt voor continue waterbelasting. Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. Buiten toepassing is alleen mogelijk bij goed drogend weer en indien het binnen 5 uur na aanbrengen niet regent

Extra informatie over Stuc-O-Seal
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Stuc-O-Seal bestellen bij Verfwinkel.nl
Stuc-O-Seal bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Stuc-O-Seal of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Acrylaat
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Kit
Toepassing Voor binnen
Merk Zwaluw/Den Braven
Levertijd 1 Werkdag

Zwaluw Stuc-O-Seal - 310 ml specificaties

Zwaluw Stuc-O-Seal is een hoogwaardige acrylaatkit met korrelstructuur. Na het aanbrengen vormt het product een plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. Zwaluw® Stuc-O-Seal is een hoogwaardige watergedragen acrylaatkit met korrelstructuur. Na het aanbrengen vormt het product een plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit.

Voordelen
- Korrelstructuur is in elke gewenste vorm aan te brengen m.b.v. droge kwast of borstel.
- Overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven.
- Hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden.
- Binnen en buiten* toepasbaar.
- Vrijwel reukloos.
- Gemakkelijk aan te brengen/te reinigen.
- Niet corrosief t.o.v. metalen

Beperkingen
- Niet geschikt voor continue waterbelasting.
- Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden.
- Buiten toepassing is alleen mogelijk bij goed drogend weer en indien het binnen 5 uur na aanbrengen niet regent

Applicaties
Zwaluw Stuc-O-Seal is speciaal ontwikkeld voor het vullen en dichten van kieren, naden en gaten in stuc- en pleisterwerk en in ondergronden zoals multi- en triplex, spaanplaat, hard- en zachtboard, hout, (gas)beton, (kalkzand)steen en gips.

Aanbrengtemperatuur
+5°C tot +40°C (geldt voor omgeving en ondergronden). Ondergronden dienen schoon, droog, vet- en stofvrij en draagkrachtig te zijn. Hechtvlakken ontdoen van loszittende bestanddelen, zuigende ondergronden hoeven niet volkomen droog te zijn. Zeer poreuze ondergronden zoals: gips, (gas)- beton, (kalkzand)steen enz. voorstrijken met een mengsel van 1 deel Zwaluw Stuc-O-Seal en 2 delen water. Ondergronden vooraf altijd testen op hechting. Glad afwerkbaar met water. Zwaluw Stuc-O-Seal is het best overschilderbaar na volledige uitharding. Tijdens het doorharden zal het product krimpen, waardoor later eventueel scheur- en barstvorming kan ontstaan in de verflaag. Overschilderbaar met watergedragen en synthetische verf. Bij hooggevulde dispersieverven kan scheur- of barstvorming in de verf Zwaluw® Stuc-O-Seal. 

Schoonmaken
Gereedschap direct na gebruik reinigen met water. Handen kunnen worden gereinigd met Zwaluw Wipes en/of water en zeep.

Kleur
Wit

Verpakking
Koker 310 ml

Houdbaarheid
In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 18 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.

Top