Tenco Houtconservering

-25%

* Verplichte velden

Levertijd: 2-5 Werkdagen

Tenco Houtconservering omschrijving

Tenco Houtconservering is een kleurloos en vochtregulerend houtconserveringsmiddel en biedt bescherming tegen houtrot en aantasting van schimmels. Ook bestaande aantasting wordt hiemee tegengegaan. Tenco Houtconservering is speciaal ontwikkeld om zachte houtsoorten zoals vuren- en grenenhout te verduurzamen. In 1 en 2,5 liter verpakking.

Tenco Houtconservering
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Tenco Houtconservering Verfwinkel.nl
Tenco Houtconservering bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Merk Tenco

Tenco Houtconservering specificaties

Tenco Houtconservering is een kleurloos houtconserveringsmiddel en biedt bescherming tegen houtrot en aantasting van schimmels. Ook bestaande aantasting wordt hiemee tegengegaan. Tenco Houtconservering is speciaal ontwikkeld om zachte houtsoorten zoals vuren- en grenenhout te verduurzamen. In 1 en 2,5 liter verpakking. Vochtregulerend.