• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Tesa Bepleisterings- en Betonbekistingstapetape 4172

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Tesa Bepleisterings- en Betonbekistingstapetape 4172 productinformatie

  • Beschermt kwetsbare profielen
  • Geschikt voor kwetsbare ondergronden
  • Geschikt voor toepassingen boven 5°C.
  • Kan buiten tot 4 weken blijven zitten
  • UV-betendigheid tot 4 weken

Tesa Bepleisterings- en Betonbekistingstapetape 4172 omschrijving

Tesa Bepleisterings- en Betonbekistingstapetape 4172 is een speciaal samengestelde geplastificeerde zachte PVC tape met een lage afwikkelkracht, vlakke rug en goede kleefkracht. De tape is bestand tegen vocht, zwakke loogoplossingen, zuren en tal van andere chemicaliën. Afmeting 50mm x 33 meter.

Toepassingen
- Tesa Bepleisteringstape 4172 is met name geschikt voor het maskeren van gladde, kwetsbare oppervlakken tijdens bepleisterings-, schilder-, gips-, metsel- en stucwerkzaamheden.
- Tesa Bepleisteringstape 4172 beschermt kwetsbare profielen, gevels en hun omgeving tegen vuil en beschadiging door fabricagewerktuigen en –materialen en vergemakkelijkt snel en efficiënt werk.
- Tesa Bepleisteringstape 4172 kan buitenshuis tot 4 weken worden verwijderd zonder achterlating van lijmresten. Het is geschikt voor toepassingen boven 5°C.

Extra informatie over Tesa Bepleisterings- en Betonbekistingstapetape 4172
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Tesa Bepleisterings- en Betonbekistingstapetape 4172 bestellen bij Verfwinkel.nl
Tesa Bepleisterings- en Betonbekistingstapetape 4172 bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 

Basis PVC
Ondergrond Stuc- / Pleisterwerk
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 33 meter
Merk Tesa
Levertijd 1 Werkdag

Tesa Bepleisterings- en Betonbekistingstapetape 4172 specificaties

Tesa Bepleisterings- en Betonbekistingstapetape 4172 is een speciaal samengestelde geplastificeerde zachte PVC tape met een lage afwikkelkracht, vlakke rug en goede kleefkracht. De tape is bestand tegen vocht, zwakke loogoplossingen, zuren en tal van andere chemicaliën. Voornaamste toepassing Het is met name geschikt voor het maskeren van gladde, kwetsbare oppervlakken tijdens bepleisterings-, schilder-, gips-, metselen stucwerkzaamheden. tesa® 4172 beschermt kwetsbare profielen, gevels en hun omgeving tegen vuil en beschadiging door fabricagewerktuigen en –materialen en vergemakkelijkt snel en efficiënt werk. tesa® 4172 kan buitenshuis tot 4 weken worden verwijderd zonder achterlating van lijmresten. Het is geschikt voor toepassingen boven 5°C.

Technische gegevens
- Drager: zacht PVC
- Totale dikte: 120 μm /0.12mm
- Type: kleefmassa natuurrubber
- Kleefkracht op staal: 1.3 N/cm
- Rek bij breuk: 190 %
- Rekkracht: 24 N/cm
- UV-bestendigheid: 4 Weken

Eigenschappen
- Met de hand afscheurbaar
- Verfverankering
- Scherpe kleurrand
- Hanteerbaarheid

Aanvullende informatie
- Het is met name geschikt voor het maskeren van gladde, kwetsbare oppervlakken tijdens bepleisterings-, schilder-, gips-, metselen stucwerkzaamheden.


tesa® 4172 beschermt kwetsbare profielen, gevels en hun omgeving tegen vuil en beschadiging door fabricagewerktuigen en –materialen en vergemakkelijkt snel en efficiënt werk. tesa® 4172 kan buitenshuis tot 4 weken worden verwijderd zonder achterlating van lijmresten. Het is geschikt voor toepassingen boven 5°C. tesa® producten bewijzen dag in dag uit hun indrukwekkende kwaliteit onder zware omstandigheden en worden regelmatig aan strenge controles onderworpen. Alle hierboven vermelde technische informatie wordt naar beste kennis en op basis van onze ervaringen in de praktijk aangeboden. Zij dient beschouwd te worden als een gemiddelde waarde en is niet geschikt als specificatie. Om deze reden kan tesa SE geen waarborg verstrekken, expliciet noch impliciet, ten aanzien van verhandelbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. De gebruiker is dan ook zelf verantwoordelijk of het tesa product geschikt is voor een bepaald doel en de wijze van toepassing door de gebruiker. In geval van twijfel zullen onze medewerkers u graag adviseren.