• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Tesa Precision Maskingtape 4344 Oranje

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Tesa Precision Maskingtape 4344 Oranje productinformatie

  • Geschikt voor kwetsbare ondergronden
  • Handafscheurbaar
  • UV-betendigheid tot 4 weken

Tesa Precision Maskingtape 4344 Oranje omschrijving

De tape is geschikt voor vrijwel alle schilderwerk binnenshuis tesa® 4344 Precision Mask kan toegepast worden op verf en lak op waterbasis en is geschikt voor spateltechnieken van hoge kwaliteit. De tape is geschikt voor tal van gangbare oppervlakken zoals glas, aluminium, harde PVC en hout. Hij leent zich bij uitstek voor toepassingen binnenshuis wanneer vlijmscherpe verfranden vereist zijn.

Extra informatie over Tesa Precision Maskingtape 4344 Oranje
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Tesa Precision Maskingtape 4344 Oranje bestellen bij Verfwinkel.nl
Tesa Precision Maskingtape 4344 Oranje bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze tape of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 

Toepassing Voor binnen
Rendement 50 meter
Merk Tesa
Levertijd 1 Werkdag

Tesa Precision Maskingtape 4344 Oranje specificaties


Productinformatie Tesa® 4344 Precision Mask®
Topkwaliteit papieren maskeringstape voor nauwkeurige en vlakke verfranden. Tesa® 4344 Precision Mask bestaat uit een extra dunne en sterke papierrug gecoat met een acrylkleefstof. De combinatie van het uitstekende rugmateriaal en de zeer goede speciale kleefstofformule zorgt dat de tape tot 3 maanden na aanbrengen nog makkelijk verwijderbaar is. Dit maakt meervoudige werkprocessen met slechts één bedekking mogelijk. Voornaamste toepassing De tape is geschikt voor vrijwel alle schilderwerk binnenshuis tesa® 4344 Precision Mask kan toegepast worden op verf en lak op waterbasis en is geschikt voor spateltechnieken van hoge kwaliteit. De tape is geschikt voor tal van gangbare oppervlakken zoals glas, aluminium, harde PVC en hout. Hij leent zich bij uitstek voor toepassingen binnenshuis wanneer vlijmscherpe verfranden vereist zijn.

Technische gegevens
- Drager vlak papier
- Totale dikte 90 μm
- Type kleefmassa acryl
- Kleefkracht op staal 1.7 N/cm
- Rek bij breuk 4 %
- Rekkracht 30 N/cm
- UV-bestendigheid 4 Weken

Eigenschappen
- Met de hand afscheurbaar
- Geschikt voor gevoelige oppervlakken
- Geschikt voor ruwe oppervlakken
- Verfverankering
- Scherpe kleurrand
- Hanteerbaarheid

Voor de meest recente informatie over dit product ga naar www.tesa.com

tesa® producten bewijzen dag in dag uit hun indrukwekkende kwaliteit onder zware omstandigheden en worden regelmatig aan strenge controles onderworpen. Alle hierboven vermelde technische informatie wordt naar beste kennis en op basis van onze ervaringen in de praktijk aangeboden. Zij dient beschouwd te worden als een gemiddelde waarde en is niet geschikt als specificatie. Om deze reden kan tesa SE geen waarborg verstrekken, expliciet noch impliciet, ten aanzien van verhandelbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. De gebruiker is dan ook zelf verantwoordelijk of het tesa product geschikt is voor een bepaald doel en de wijze van toepassing door de gebruiker. In geval van twijfel zullen onze medewerkers u graag adviseren.