Tot 10% extra kassakorting op alles! 
v.a. €150 = 5% | v.a. €200 = 7,5% | v.a. €250 = 10% 

Tot 10% extra kassakorting op alles! | v.a. €150 = 5% | v.a. €200 = 7,5% | v.a. €250 = 10% 

Vloercoating

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Histor Kleurbedenktijd
    Histor Perfect Finish Houten Vloer
    Histor Perfect Finish Houten Vloer
    4 out of five star rating on Trustpilot
    1 reviews
    Vanaf Adviesprijs
  2. Outlet
    Avis Wegenverf - Geel
    Avis Wegenverf - Geel
    5 out of five star rating on Trustpilot
    3 reviews
    Vanaf Adviesprijs
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vloercoating

Vloercoating: voor het lang mooi houden van je vloer

Zowel binnen- als buitenvloer houd je graag mooi. De kwaliteit van vloeren bevorder je onder meer door het aanbrengen van vloercoating. Dit product is er in allerlei soorten en maten en bestel je eenvoudig bij Verfwinkel.nl. Het is geschikt voor bijvoorbeeld beton-, zandcement- en anhydrietvloeren in onder meer garages en werkplaatsen. Bekijk direct ons veelzijdige assortiment en doe je aankoop online. 

Vloercoating aanbrengen

Vloercoating aanbrengen doe je eenvoudig zelf en hoef je zeker geen professional voor in te schakelen. Wel is het belangrijk dit op de juiste manier te doen. Zorg daarom dat een vloer altijd schoon, droog en stof- en vetvrij is. Eventuele beschadigingen dien je altijd te repareren. Op een sterk zuigende ondergrond is het noodzakelijk om eerst een primer aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat de coating beter hecht. 

Epoxy vloercoating

Epoxy vloercoating is coating die veelvuldig wordt toegepast in bijvoorbeeld werkplaatsen en garages. Deze coating is eenvoudig aan te brengen en kan flink wat mechanische belasting weerstaan. Logisch dat je dit product tegenkomt in industriële omgevingen. Het materiaal heeft verder een lange levensduur en is altijd voorzien van een hoogglans oppervlak. 

2 componenten vloercoating

De 2 componenten vloercoating bestaat uit twee verschillende bestanddelen en is het ideale product om bijvoorbeeld een garagevloer vloeistofdicht te maken. De sterke beschermingslaag vormt een harde toplaag en zorgt dat de vloer goed tegen een stootje kan. 

Vloercoating garage

Vloercoating garage kopen? Dan zit je bij Verfwinkel.nl helemaal goed. Wij bieden je de keuze uit duurzame en sterke vloercoating-producten. Deze coatings zijn ijzersterk en zijn vrijwel onderhoudsvrij. Bovendien is elke coating vloeistofdicht en hoef je dus bang te zijn voor vochtplekken in je vloer. 

Ons assortiment vloercoating

Bij Verfwinkel.nl ben je aan het goede adres voor vloercoating. Dit product is ervoor zowel binnen- als buitenvloeren en koop je op water- of terpentinebasis. Welke coating je ook aanschaft, in onze webshop geniet je altijd van diverse voordelen: 

- Wij bieden je het grootste assortiment vloercoating in geheel Nederland. 
- Elke coating is scherp geprijsd en wordt snel bij jou thuisbezorgd. 
- Voor elke soort vloer bieden wij een passende oplossing. 
- Wij geven graag professioneel advies omtrent de toepassing van vloercoating. 

Ga direct met je binnen- en buitenvloeren aan de slag en doe je aankoop gemakkelijk op onze site.