• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Wijzonol Aqua Kleurbeits

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Wijzonol Aqua Kleurbeits omschrijving

Wijzonol Aqua Kleurbeits is een matte, waterverdunbare kleurbeits met een hoog inkleurend vermogen, droogt snel en is geur- en oplosmiddelarm. Wijzonol Aqua Kleurbeits voorkomt het vergrijzen van het hout en behoudt de tekening en houtstructuur. Wijzonol Aqua Kleurbeits wordt gebruikt voor het inkleuren van o.a. houtwerk van kozijnen, ramen, vloeren en trappen, buiten en binnen. Ook geschikt voor het in kleur behandelen van geveltimmerwerk en tuinhout. Blank (3100) is alleen geschikt voor beschut buitenwerk. Via ons kleurenmengsysteem is deze lak in vele transparante kleuren te maken.

Extra informatie over Wijzonol Transparant Tuinbeits
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Wijzonol Transparant Tuinbeits bestellen bij Verfwinkel.nl
Wijzonol Transparant Tuinbeitsbestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl


Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Hout
Soort Transparante Beits
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 14-16m2 per liter
Merk Wijzonol
Levertijd Op voorraad

Wijzonol Aqua Kleurbeits bestand(en) downloaden

Top