• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Zwaluw Wet on Wet - 310 ml

 

Zwaluw Wet on Wet - 310 ml productinformatie

  • Goede hechting
  • Overschilderbaar met watergedragen en synthetische lakken
  • Prettige verwerking
  • Snelle levering
  • Zo goed als reukloos

Zwaluw Wet on Wet - 310 ml bestand(en) downloaden

Zwaluw Wet on Wet - 310 ml omschrijving

Zwaluw Acryl Wet on Wet is een direct overschilderbare acrylaatkit, speciaal ontwikkeld om kort na het aanbrengen nat in nat te worden overschilderd met watergedragen en synthetische verven. Voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen, naden, scheuren en kieren. Beperkt de kans op craquelé van de verflaag. Zwaluw Acryl Wet on Wet is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten, vensterbanken, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk en het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten in wanden en plafonds van hout, pleisterwerk, gips, steen, beton enz.

Extra informatie over Zwaluw Acryl Wet on Wet
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Zwaluw Acryl Wet on Wet bestellen bij Verfwinkel.nl
Zwaluw Acryl Wet on Wet bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze kit of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Acrylaat
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Kit
Toepassing Voor binnen
Merk Zwaluw/Den Braven
Levertijd 1 Werkdag

Zwaluw Wet on Wet - 310 ml specificaties

Zwaluw Acryl Wet on Wet is een hoogwaardige acrylaatkit, speciaal ontwikkeld om kort na het aanbrengen nat in nat te worden overschilderd met watergedragen en synthetische verven. Voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen, naden, scheuren en kieren. Zwaluw Acryl Wet on Wet is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten, vensterbanken, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk en het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten in wanden en plafonds van hout, pleisterwerk, gips, steen etc

Voordelen
- Snel na applicatie overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven.
- Beperkt de kans op craquelé en verkleuring van de verflaag.
- Hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden.
- Binnen en buiten* toepasbaar.
- Vrijwel reukloos.
- Gemakkelijk aan te brengen.
- Niet corrosief t.o.v. metalen.

Beperkingen
- Niet geschikt voor continue waterbelasting.
- Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen neopreen en bitumineuze ondergronden

Aanbrengtemperatuur
+5°C tot +40°C (geldt voor omgeving en ondergrond). Op schone, droge, vet- en stofvrije en voldoende sterke ondergronden. Hechtvlakken ontdoen van loszittende bestanddelen, zuigende ondergronden hoeven niet volkomen droog te zijn. Zeer poreuze ondergronden zoals: gips, (gas)- beton, (kalkzand)steen enz. Glad afwerkbaar met water.

Overschilderbaarheid
Zwaluw Acryl Wet on Wet is snel na aanbrengen, bij smalle voegen nat in nat overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven. Bij direct overschilderen van grotere voegen bestaat de kans op scheurvorming in de verf door krimp van de kitlaag. Geadviseerd wordt om vooraf de verdraagzaamheid met de verf te testen.

Schoonmaken
Gereedschap direct na gebruik reinigen met water. Handen kunnen worden gereinigd met Zwaluw Wipes en/of water en zeep.

Kleuren
Wit

Verpakking
Koker 310 ml

Houdbaarheid
In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 12 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.

Top