Tot 10% extra kassakorting op alles!
v.a. €150 = 5% | v.a. €200 = 7,5% | v.a. €250 = 10% 

Tot 10% extra kassakorting op alles! | v.a. €150 = 5% | v.a. €200 = 7,5% | v.a. €250 = 10%

Skylt Lak

Van hoog naar laag sorteren
 1. SKYLT Original 2K Lak
  SKYLT Original 2K Lak
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  15 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. SKYLT Titanium 2K Lak
  SKYLT Titanium 2K Lak
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. SKYLT Grondlak
  SKYLT Grondlak
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. SKYLT Sealer
  SKYLT Sealer
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Skylt Lak

SKYLT lak kopen doe je bij Verfwinkel.nl. Bij ons kun je terecht voor verschillende SKYLT lak producten, waaronder SKYLT ultra mat en SKYLT onzichtbare lak. Daarnaast behoort SKYLT grondlak tot de mogelijkheden. Er zijn allerlei toepassingen mogelijk met de lak van dit bekende merk, bijvoorbeeld SKYLT lak op een tafel of SKYLT lak buiten aanbrengen. Bij Verfwinkel.nl bestelt u SKYLT lak voor de laagste prijzen van nu. Wij beschikken over het grootste assortiment van Nederland en onze prijzen kunnen tot maar liefst 50% goedkoper zijn in vergelijking met andere verkooppunten. Bovendien profiteer je van een snelle levering en gratis verzending vanaf €50. SKYLT producten kopen doe je daarom bij Verfwinkel.nl.

SKYLT ultra matte lak

SKYLT Ultramatte 2K Lak is één van de bekendste producten van dit merk. Hier zijn meerdere varianten van. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor deze SKYLT Original 2K Lak, maar deze SKYLT Titanium 2K Lak behoort ook tot de mogelijkheden. Dit zijn beide tweecomponenten polyurethaanlakken die oppervlakken van een extreem mat uiterlijk voorzien. Deze producten kun je binnen toepassen, bijvoorbeeld SKYLT lak op een eiken tafel of op een parketvloer. SKYLT lak ultra mat zorgt voor een onbehandeld uiterlijk met een ultra matte finish. Dit houdt in dat de afwerklaag geen glans bevat, wat glinstering voorkomt. Dit ziet er oogstrelend uit.

Een SKYLT lak bestaat uit twee componenten: een A component (lak) en een B component (SKYLT verharder). Door het transparante uiterlijk van de SKYLT lak, bevat het geen kleur. Dat is weer eens wat anders dan een SKYLT kleurolie. Je kunt een SKYLT lak aanbrengen met behulp van een Anza Antex Microvezel roller. Niet alleen zorgen deze SKYLT lakken voor een onbehandelde uitstraling, maar ze bieden ook bescherming aan een ondergrond. Het biedt bescherming tegen vuil en water. Een SKYLT lak is geschikt voor oppervlakken die intensief belast worden, zoals parketvloeren en plankenvloeren. Naast vloeren gebruik je een SKYLT lak om meubels mee te lakken. De SKYLT Titanium lak heeft als extra voordeel dat het minder gevoelig is voor glansstrepen.

SKYLT grondlak

Natuurlijk mag SKYLT grondverf niet ontbreken binnen ons uitgebreide assortiment. Net als de SKYLT lak, beschikt de grondlak van SKYLT over een ultra mat uiterlijk. Deze grondlak biedt onder meer bescherming tegen slijtage, krassen, Uv-straling en verkleuring. Niet alleen kan deze SKYLT lak binnen toegepast worden, maar dit product is ook geschikt voor buiten. Zo kun je bijvoorbeeld deze grondlak van SKYLT op een tafel buiten toepassen. Een SKYLT lak aanbrengen op een tafel buiten zorgt voor een fraaie, onbehandelde uitstraling die bovendien bijdraagt aan de bescherming van het oppervlak.

Deze basislaag kan onder meer toegepast worden op onbehandeld hout, parket, houten vloeren, houten meubels en interieurbetimmeringen. Dankzij de snelle droogtijd kun je vlug de volgende laag aanbrengen.

SKYLT lak voor buiten / tafels

Ga je een SKYLT lak kopen, dan zul je waarschijnlijk al een toepassing in gedachten hebben. Vaak zien we dat mensen een SKYLT lak kopen om een houten vloer mee te behandelen. Daarnaast kan een SKYLT lak toegepast worden op houten meubels. Zo kun je een SKYLT product kopen om tafels mee te behandelen. Je behoudt de natuurlijke uitstraling en voorziet de houten tafel tegelijkertijd van bescherming. Binnen ons ruime aanbod zijn SKYLT lakken voor buiten te vinden, zoals de hierboven genoemde grondlak van SKYLT.

SKYLT lak ervaringen

Bekijk je een review van een SKYLT lak, dan zul je zien dat mensen uiterst positief zijn over deze producten. Een SKYLT lak voorziet onder meer vloeren en meubels van een oogstrelende en onbehandelde look inclusief ultra matte finish. Bijkomend voordeel is dat het oppervlak meteen van bescherming wordt voorzien. De SKYLT Original 2K Lak voorziet een ondergrond al van veel bescherming, en de SKYLT Titanium 2K Lak beschermt nog net een beetje extra. Na het mengen van de twee componenten valt het gemak op waarmee je SKYLT producten kunt aanbrengen. Bovendien zijn combinaties van producten mogelijk, zoals bijvoorbeeld een SKYLT lak met een SKYLT overlakbare kleurolie.

SKYLT conditioner

Naast SKYLT lak kun je bij Verfwinkel.nl ook terecht voor SKYLT conditioners. Dit zijn gebruiksklare reinigingsmiddelen die je kunt gebruiken om met SKYLT lak behandelde oppervlakken schoon te maken. Een goed voorbeeld hiervan is deze SKYLT Conditioner Spray & Wipe 0.5 liter. Met behulp van dit product behoud je de onbehandelde uitstraling van een SKYLT lak. De afwerklaag blijft in een betere conditie, waardoor de levensduur van de SKYLT lak verlengd wordt. Deze SKYLT conditioner is ook geschikt voor het onderhouden van je SKYLT lak. Ook voor het onderhouden van een SKYLT Ultra Mat Lak vind je de producten die je nodig hebt bij ons.