Hammerite Metaallak

Van hoog naar laag sorteren
 1. Hammerite Metaallak Hoogglans - Standgroen
  Hammerite Metaallak Hoogglans - Standgroen
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Hammerite Metaallak Hoogglans - Zilvergrijs
  Hammerite Metaallak Hoogglans - Zilvergrijs
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Hammerite Metaallak Hoogglans
  Hammerite Metaallak Hoogglans
  4.3 out of five star rating on Trustpilot
  9 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Hammerite Metaallak Zijdeglans
  Hammerite Metaallak Zijdeglans
  4.1 out of five star rating on Trustpilot
  7 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 5. Hammerite Metaallak Hamerslag - H128 Donkerblauw
  Hammerite Metaallak Hamerslag - H128 Donkerblauw
  5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 6. Hammerite Metaallak Hamerslag - H138 Donkergroen
  Hammerite Metaallak Hamerslag - H138 Donkergroen
  5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 7. Hammerite Metaallak Hamerslag - H180 Koper
  Hammerite Metaallak Hamerslag - H180 Koper
  4 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 8. Hammerite Metaallak Hamerslag - H160 Zwart
  Hammerite Metaallak Hamerslag - H160 Zwart
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  7 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 9. Hammerite Metaallak Hamerslag - H115 Zilvergrijs
  Hammerite Metaallak Hamerslag - H115 Zilvergrijs
  5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 10. Hammerite Metaallak Hamerslag - H170 Goud
  Hammerite Metaallak Hamerslag - H170 Goud
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 11. Hammerite Metaallak Hamerslag - H150 Bruin
  Hammerite Metaallak Hamerslag - H150 Bruin
  5 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Hammerite metaallak

Hammerite metaallak kopen bij Verfwinkel.nl

Hammerite metaallak is een product dat je gebruikt als je een metalen ondergrond van bescherming wilt voorzien. De metaallakken uit ons assortiment zijn roestwerend en zorgen voor een duurzame bescherming. Hiermee kun je allerlei soorten metaal van bescherming voorzien, waaronder je hekwerk. Je hebt de keuze uit meerdere Hammerite metaallak kleuren en glansgraden. Bovendien kun je bij ons geregeld profiteren van een aanbieding van Hammerite metaallak. Dat is niet de enige reden waarom je dit product koopt bij Verfwinkel.nl:

 • De beste Hammerite metaallak prijs ontdek je bij ons.
 • Metaallak van Hammerite in verschillende kleuren en glansgraden: Hammerite Metaallak groen, Hammerite Metaallak zilver, Hammerite Metaallak mat zwart, Hammerite Metaallak bruin, Hammerite Metaallak donkergroen, Hammerite Metaallak zilvergrijs en nog veel meer.
 • Geschikt voor diverse metalen ondergronden.
 • Hammerite metaallak is tot maar liefst 60% goedkoper bij ons dan bij onze concurrenten.
 • Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd. Voor 12:30 uur besteld = vandaag in huis. Maak meteen gebruik van je metaallak.
 • Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending vanaf €50.
 • Profiteer van de beste Hammerite metaallak aanbiedingen bij Verfwinkel.nl.
 • Ook andere producten van Hammerite zijn bij ons verkrijgbaar: Hammerite Ultima Metaallak, Hammerite Hamerslag Metaallak, Hammerite Metaallak Mat Zwart 400ml, Hammerite Ultima Metaallak Mat Zwart, Hammerite Metaallak Spray, Hammerite Metaallak Hamerslag zwart en nog veel meer.

Hammerite metaallak in verschillende kleuren

De metaallakken van Hammerite zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Twee van de hoogglans varianten zijn in vaste kleuren verkrijgbaar: standgroen en zilvergrijs. Daarnaast zijn er de Hammerite Metaallak Mengmachine producten. Hierbij heb je de keuze tussen een hoogglans en een zijdeglans variant. Deze metaallakken kun je door ons in diverse kleuren laten mengen. Wij maken gebruik van kleurpasta’s van een hoge kwaliteit, zodat jouw metaallak optimaal uit de verf komt.

Het is niet moeilijk om jouw Hammerite metaallak door ons in de door jou gewenste kleur te laten mengen. Ga naar de categoriepagina van het product dat je wilt bestellen. Op deze pagina selecteer je de hoeveelheid die je nodig hebt, waarbij je kiest voor een hoeveelheid met kleur. Vervolgens kun je met behulp van de online kleurenwaaier de tint selecteren waarin je jouw lak laat mengen. De keuze is enorm, met onder meer RAL kleuren en Sikkens Authentieke Kleuren.

Voor metaal, hekwerk en diverse andere toepassingen

Je kunt Hammerite metaallak binnen en buiten toepassen. Dit product dient ter bescherming van metalen ondergronden. Metaal kan te maken krijgen met roest. Je voorkomt aantasting door roest door dit materiaal van een duurzame bescherming te voorzien. De metaallakken van Hammerite dragen hieraan bij. Deze producten zijn roestwerend en stoppen het gehele roestproces. Daarnaast drogen de lakken snel. Je kunt deze lakken direct toepassen op blank metaal, maar ook over handontroest staal. Dit product kan direct over roest aangebracht worden. Geschikt voor diverse toepassingen, waaronder hekwerken.

Over het merk Hammerite

Hammerite is een specialist op het gebied van producten die aan te brengen zijn op lastig te verven ondergronden. Metaal is hier een goed voorbeeld van, maar dit merk heeft ook lakken die geschikt zijn voor bijvoorbeeld ijzer, aluminium en zink. Dit zijn stevige producten die vaak geen primer vereisen. De lakken zorgen voor een duurzame bescherming, zowel binnen als buiten. Hammerite beschikt over meerdere bekende productlijnen, waaronder Hammerite Ultima en Hammerite Hamerslag.

Welke Hammerite metaallak aanbieding kies je?

Wil je een metalen ondergrond van de beste bescherming voorzien? Dan kies je voor één van de Hammerite metaallakken uit ons ruime assortiment. Hieronder hebben onze verfspecialisten de beste Hammerite lakken voor metaal voor je verzameld:

Hammerite Metaallak Hoogglans – Zilvergrijs is een duurzaam beschermend en roestwerend product dat snel droogt en met terpentine verdunbaar is. Deze lak stopt het roestproces.

Hammerite Metaallak Hoogglans – Standgroen is een duurzaam product dat direct op zowel blank metaal als handontroest staal aangebracht kan worden. Deze lak biedt binnen en buiten bescherming tegen roest.

Hammerite Metaallak Hoogglans is een duurzaam beschermende lak die je in verschillende kleuren kunt laten mengen. Dit product weert roest, droogt snel en zorgt langere tijd voor bescherming van een metalen ondergrond.

Hammerite Metaallak Zijdeglans is een decoratieve en roestwerende lak voor metalen ondergronden. Dit product valt op dankzij de unieke zijdeglans uitstraling. De lak zorgt voor een duurzame bescherming en gaat roest tegen.

Wat is Hammerite metaallak?

Dit is een lak voor metalen die het roestproces stopt en een duurzame bescherming biedt aan de ondergrond.

Kun je Hammerite metaallak verdunnen?

Hammerite metaallak is een product op basis van terpentine. Je kunt daarom terpentine gebruiken om dit product te verdunnen.

Kan Hammerite metaallak direct over roest aangebracht worden?

Ja, dat is mogelijk.