• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Ral 9003

Ral 9003

€ 49,95

€ 31,22

€ 41,95

€ 26,22

€ 62,99

€ 39,37

€ 38,20

€ 22,16

€ 32,98

€ 20,45

Ral 9003

Ral 9003: witter wordt het niet

Ral 9003 wordt in de Ral kleurenwaaier aangeduid als signaalwit. Van de verschillende witte tinten die we kennen is dit de meest witte kleur die we voor je kunnen mengen. Andere witte kleuruitvoeringen hebben vaak iets van een tweede kleur in zich, waardoor ze bijvoorbeeld blauwwit of crème-kleurig oplichten. Bij Ral 9003 is dit niet het geval, dit is echt volledig wit. Vandaar dat we ook kunnen zeggen, witter wordt het niet! 

Wat is Ral 9003? 

Ral 9003 is dus echt helder wit: het is de kleur die ook wordt gebruikt in verkeersborden. Een veel gestelde vraag bij gebruik van deze kleur is: wordt de ruimte niet te steriel? Veel mensen zijn bang voor een te koele uitstraling, alsof je in een laboratorium zou wonen. Dit is niet nodig. Voor alle kleuren die je in de inrichting gebruikt, geldt ook voor deze: alles valt of staat met het gebruik van de overige kleuren in je inrichting. Het voordeel van deze uitvoering is dat het wit andere kleuren in de ruimte min of meer absorbeert. Hierdoor komen de andere kleuren beter tot hun recht en oogt het geheel super fris en gebalanceerd. 

Plafond, muur of kozijn 

Gebruik je deze kleur op een plafond in combinatie met een andere lichte kleur op de wanden, dan zal je zien dat de ruimte optisch hoger lijkt. Bij gebruik van Ral 9003 op kozijnen zie je hetzelfde: het raam lijkt groter en de lichtinval wordt in de helderwitte kozijnen weerkaatst. Deze kleur wit wordt om die reden veel toegepast in keukens en andere werkruimtes. Wees echter ook niet benauwd voor het gebruik van Ral 9003 in een woonkamer of slaapkamer. 

Wij denken met je mee 

Twijfel je welke verf voor jouw project het meest geschikt is, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers denken graag met je mee, zodat je het juiste product aanschaft. Wij leveren de bestelde producten op het moment dat het jou het beste uitkomt. Een avondlevering is geen probleem en zelfs levering op dezelfde dag is mogelijk, zodat je zo snel mogelijk kunt beginnen. Met het grootste assortiment van Nederland kunnen we je ongetwijfeld naar tevredenheid van dienst zijn. Onze experts zijn via dit nummer te bereiken: 085-7823439

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Top