• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sigma Wallprim - Lichte Kleuren

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sigma Wallprim - Lichte Kleuren productinformatie

  • Oplosmiddelvrij
  • Professionele schilderskwaliteit
  • Reukarm
  • Vermindert de zuiging van de ondergrond
  • Voor binnen
  • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's

Sigma Wallprim - Lichte Kleuren omschrijving

Sigma WallPrim is een gepigmenteerde muurverfprimer die in hoge mate de absorptie(verschillen) van de ondergrond vermindert. Het verhoogt tevens de open tijd van de afwerklaag, waardoor de kans op aanzetten (baanvorming) afneemt. Sigma WallPrim is gepigmenteerd waardoor veelal met één afwerklaag kan worden volstaan.

Sigmatin WallPrim met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij Opmerkingen je kleurnaam of kleurcode noteren. 

Sigma WallPrim op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.


Extra informatie over Sigma WallPrim
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sigma WallPrim bestellen bij Verfwinkel.nl
Sigma WallPrim bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl. 

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Steenachtige Ondergronden
Soort Dekkende Voorstrijk
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 8-10 m2 per liter
Merk Sigma
Levertijd Op voorraad

Sigma Wallprim - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top