• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Trae-Lyx Naturel Grondlak Blank - Acryl

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Trae-Lyx Naturel Grondlak Blank - Acryl productinformatie

  • Professionele schilderskwaliteit

Trae-Lyx Naturel Grondlak Blank - Acryl productinformatie

  • 1-Component
  • Professionele schilderskwaliteit
  • Voor binnen
  • Watergedragen verf

Trae-Lyx Naturel Grondlak Blank - Acryl bestand(en) downloaden

Trae-Lyx Naturel Grondlak Blank - Acryl omschrijving

Trae-Lyx Grondlak is een isolerende, blanke primer voor paket, planken vloeren en meubels. Speciaal ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen, die voorkomen in o.a. Eiken en Beukenhout. Geschikt voor alle Trae-Lyx Naturel producten.

Waar is Trae-Lyx Grondlak te gebruiken
Trae-Lyx Grondlak is geschikt voor hard en zachthouten vloeren. De grondlak is enkel geschikt om op kaal hout aan te brengen. 1 laag is voldoende. De Trae-Lyx Grondlak kan met elke Trae-Lyx Parketlak worden afgelakt (minstens 3 lagen)

Handige tips voor het verwerken van Trae-Lyx Grondlak
U dient de grondlak met een niet pluizende roller aan te brengen op een schone, droge en vetvrije kale houten vloer. Eventuele oude lakresten dienen verwijderd te worden.


Extra informatie over Trae-Lyx Naturel Grondlak
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Trae-Lyx Naturel Grondlak bestellen bij Verfwinkel.nl
Trae-Lyx Naturel Grondlak bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Hout
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Merk Trae-Lyx
Levertijd 1 Werkdag

Trae-Lyx Naturel Grondlak Blank - Acryl specificaties


Beschrijving
Met Trae-Lyx Grondlak Naturel behoudt uw vloer een natuurlijke uitstraling doordat deze het hout minder aankleurt. Trae-Lyx Grondlak Naturel is een watergedragen, 1-componenten blanke primer voor parket, planken vloeren en meubelen. Het is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen, die voorkomen in o.a. eiken- en beukenhout. Trae-Lyx Grondlak Naturel voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de laklaag. Het is watergedragen en vrijwel reukloos. Indien u een levendiger kleur hout wenst, dan raden wij u aan om de normale Trae-Lyx Grondlak te gebruiken.

Toepassing
Uitsluitend op kaal hout binnen.

Trae-Lyx Grondlak Naturel heeft een hoog vaste stofgehalte, een hoge viscositeit en goede bevochtigende eigenschappen. Het hout en eventueel kleine naden en kieren worden met Trae-Lyx Grondlak naturel goed opgevuld met als gevolg een gladde ondergrond voor de volgende lagen parketlak. Het opwerken van de houtvezels wordt tot een minimum beperkt. Isoleert de in sommige houtsoorten voorkomende inhoudsstoffen (bijv. looizuur) waardoor minder fraaie strepen of verkleuringen voorkomen worden.

Eigenschappen
Glansgraad: Mat
Kleur: Transparant blank. In vloeibare vorm bleekwit melkachtig.
Theoretisch verbruik: Ca. 8 - 10 m²/ltr afhankelijk van de houtsoort
Vlampunt: Geen
Soortelijk gewicht: Ca. 1.05 kg/dm3
Stofdroog: Na ca. 30 min bij 20°C en 65% R.V.
Overschilderbaar: Na ca. 2 uur bij 20°C en 65% R.V.
Uitgehard: Na ca. 7 dagen bij 20°C en 65% R.V. Verpakking: 750 ml, en 2.5 liter
Opslag: Droog en vorstvrij
Houdbaarheid in de bus: 2 jaar bij een temperatuur tussen 5 en 25°C, in originele onaangebroken verpakking.

Applicatiegegevens
Verwerkingsmethode: Onverdund aanbrengen met een mohair- of een niet Pluizende vachtroller of “Orel” kwast. Niet verwerken bij een temperatuur lager dan 5°C of een luchtvochtigheid hoger dan 85%. Goede ventilatie (geen tocht) bevordert de droging. De laag Trae-Lyx Grondlak Naturel zelf niet schuren. Schuren dient pas te geschieden na het aanbrengen van de eerste laag aflak.
Type verdunning: Water
Laagopbouw: Men kan volstaan met één laag Trae-Lyx Grondlak. Het aanbrengen van meerdere lagen wordt ontraden. Vervolgens aflakken met 3 lagen Trae-Lyx Parket-, Vloer-, Projectlak of Naturel(extreme)

Schoonmaken gereedschap: Voor aandrogen met (warm) water. Behandeling algemeen De ondergrond dient schoon, droog en vet(was)vrij te zijn. Eventuele oude lakresten geheel verwij-deren.

Bijzonderheden
Men dient met zeer snelle droogtijden rekening te houden.

Top