• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Unieke bezorgservice van Verfkopen.be

Kwaliteit in product en logistiek

Verf van Verfkopen.be is van professionele A-kwaliteit. Die kwaliteitsverf moet ook in de beste conditie aankomen. Je ontvangt de producten via onze partner Post.NL. Dit om te garanderen dat jouw bestelling in topconditie en op tijd wordt bezorgd.

Hoe werkt onze bezorgservice?
Zodra de bestelling in onze webshop is afgerond en betaald, ontvang  je een bevestigingsmail met alle gegevens.Tevens ontvang je van Post nl een mail met daarin een Track en Trace code.  Verfkopen.be verzendt de bestelling in extra stevige verpakkingen om beschadiging bij transport uit te sluiten. Heb je de bestelling op werkdagen vóór 16:00 uur geplaatst, dan ontvang je het pakketje binnen twee werkdagen. Bestellingen die vrijdag na 16.00 uur en gedurende het weekend worden besteld, worden direct verwerkt en maandag verstuurd. Voor het bezorgen buiten Nederland berekenen wij een bezorgtarief, welke per land kan verschillen.

Bezorgkosten voor bestellingen binnen Belgie met PostNL: € 7,50
Bezorgkosten voor bestellingen binnen Nederland met PostNL : Gratis vanaf 40 euro 
Bezorgkosten voor bestellingen binnen Nederland met Same Day Delevery : € 4,50

Levertijden
Bijna alle producten op onze website hebben wij op voorraad, waardoor wij in de meeste gevallen alle bestellingen die voor 16:00 uur zijn gedaan en voldaan nog dezelfde dag versturen
Indien dit voor een artikel niet het geval is, staat de levertijd duidelijk bij vermeld bij het product.

Niet thuis bij bezorgen
Als je de eerste keer niet thuis bent, neemt de bezorger het pakket weer mee, en kun je middels een brief in je brievenbus tot 22.00 uur een nieuwbezorgmoment aangeven op de website van PostNL. Mocht je hiervoor niet in de gelegenheid zijn geweest, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden.

Vragen over de bestelling of levering?
Controleer na ontvangst altijd of de bestelling in orde is. Mocht er door bijzondere omstandigheden iets niet helemaal zijn zoals besteld, dan kun je contact opnemen met onze Verfkopen.be Klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Top