• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Unieke bezorgservice van Verfkopen.be

Kwaliteit in product en logistiek

Verven van Verfkopen.be zijn van professionele A-kwaliteit. Die kwaliteitsverf moet ook in de beste conditie aankomen. Je ontvangt de producten via onze eigen unieke bezorgservice. Dit om te garanderen dat jouw bestelling in topconditie en op tijd wordt bezorgd.

Hoe werkt onze bezorgservice?
Zodra de bestelling in onze webshop is afgerond en betaald, ontvang  je een bevestigingsmail met alle gegevens.Tevens ontvang je van Post nl een mail met daarin een Track en Trace code.  Verfkopen.be verzendt de bestelling in extra stevige verpakkingen om beschadiging bij transport uit te sluiten. Heb je de bestelling op werkdagen vóór 16:00 uur geplaatst, dan ontvang je het pakketje binnen twee werkdagen. Bestellingen die vrijdag na 16.00 uur en gedurende het weekend worden besteld, worden direct verwerkt en maandag verstuurd. Voor het bezorgen buiten Nederland berekenen wij een bezorgtarief, welke per land kan verschillen. Bezorgkosten voor Belgie € 7,50.

Niet thuis bij bezorgen
Als je de eerste keer niet thuis bent, neemt de bezorger het pakket weer mee, en kun je middels een brief in je brievenbus tot 22.00 uur een nieuwbezorgmoment aangeven op de website van PostNL. Mocht je hiervoor niet in de gelegenheid zijn geweest, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden.

Vragen over de bestelling of levering?
Controleer na ontvangst altijd of de bestelling in orde is. Mocht er door bijzondere omstandigheden iets niet helemaal zijn zoals besteld, dan kun je contact opnemen met onze Verfkopen.be Klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Top