• Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle verzending
 • Verzendkosten België €7,50

Histor Muurverf

Van hoog naar laag sorteren
 1. Histor Monodek Exterior - Muurverf
  Histor Monodek Exterior - Muurverf
  Vanaf Normale prijs
 2. Histor Monodek Clean - Muurverf - Donkere Kleuren
  Histor Monodek Clean - Muurverf - Donkere Kleuren
  Vanaf Normale prijs
 3. Histor Monodek Clean - Muurverf - Lichte Kleuren
  Histor Monodek Clean - Muurverf - Lichte Kleuren
  Vanaf Normale prijs
 4. Histor Monodek Exterior Muurverf - Black
  Histor Monodek Exterior Muurverf - Black
  Vanaf Normale prijs
 5. Histor Perfect Base Schimmelbestendige Muurverf
  Histor Perfect Base Schimmelbestendige Muurverf
  Vanaf Normale prijs
 6. Histor Monodek Structure - Structuurverf Fijn - Lichte Kleuren
  Histor Monodek Structure - Structuurverf Fijn - Lichte Kleuren
  Vanaf Normale prijs
 7. Histor One Krijtverf
  Histor One Krijtverf
  Vanaf Normale prijs
 8. Histor Perfect Base Muurverf Vlekisolerend - Wit
  Histor Perfect Base Muurverf Vlekisolerend - Wit
  Vanaf Normale prijs
 9. Histor Perfect Effects Metallic Muurverf
  Histor Perfect Effects Metallic Muurverf
  Vanaf Normale prijs
 10. Histor Perfect Finish Muurverf - Extra Mat
  Histor Perfect Finish Muurverf - Extra Mat
  Vanaf Normale prijs
 11. Histor Perfect Finish Muurverf - Glans
  Histor Perfect Finish Muurverf - Glans
  Vanaf Normale prijs
 12. Histor Perfect Finish Muurverf - Mat
  Histor Perfect Finish Muurverf - Mat
  Vanaf Normale prijs
 13. Histor Perfect Finish Structuurverf
  Histor Perfect Finish Structuurverf
  Vanaf Normale prijs
 14. Histor Monodek Revolution - Muurverf
  Histor Monodek Revolution - Muurverf
  Vanaf Normale prijs
Van hoog naar laag sorteren

Histor Muurverf

Een populaire optie uit ons assortiment is Histor muurverf. Histor behoort al decennialang tot de beste verfmerken van ons land. Deze producent werd opgericht in de jaren 40 en is sinds die tijd uitgegroeid tot één van de grootste namen op het gebied van muurverf. Niet alleen produceert dit merk diverse soorten muurverf, maar je hebt ook nog eens ruim de keuze op het gebied van kleuren. Wij mengen deze kleuren met liefde en plezier voor jou, of je nu kiest voor Histor 9010 muurverf of Histor groene muurverf. Met behulp van Histor muurverf kun je verschillende vertrekken binnen je huis van een nieuw elan voorzien. Natuurlijk is ook Histor muurverf voor buiten bij ons verkrijgbaar. Al jouw verfaankopen doe je bij Verfwinkel.nl.

Waarom kies je voor Histor muurverf?

Histor heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd onder onze klanten. Deze reputatie is niet voor niets ontstaan. Histor levert altijd muurverf van een hoge kwaliteit af, voor welk product je ook kiest. Muurverf van Histor breng je zonder problemen aan, en daarnaast valt op dat de dekking van de muurverf van dit merk uitzonderlijk is. Hierdoor ontstaat er een eindresultaat dat er mag zijn. Histor muurverf bezit de kracht om verouderde muren om te toveren tot sprankelende wanden die er zo goed als nieuw uitzien. Dat is de kracht van kwalitatief hoogstaande muurverf.

Histor muurverf in uiteenlopende kleuren

Een groot voordeel van de muurverven van Histor is dat de keuze ruim is op het gebied van kleuren. Jij bepaalt de kleur, waarna wij ervoor zorgen dat de muurverf in de door jou gewenste kleur gemengd wordt. Hierbij heb je de keuze uit vele tinten, waardoor je meer controle dan ooit hebt over het effect dat je met de muurverf wilt creëren. De kleur bepaal je helemaal zelf. Zo kun je kiezen voor Histor muurverf die wit is, maar ook Histor muurverf die groen is of Histor nachtblauwe muurverf behoort tot de mogelijkheden. Op het gebied van kleur zijn de mogelijkheden vrijwel grenzeloos.

Hoe vind ik de ideale Histor muurverf?

Er zijn diverse verfklussen die ieder hun eigen soort muurverf vereisen. Bovendien heb je ook zo je eigen voorkeuren en wensen. Daarom maken wij het je gemakkelijk om te filteren op de eigenschappen die je nodig hebt. Als je Histor muurverf geordend wilt hebben, is dit de beste manier om het te doen. Wat voor soort muurverf heb je nodig? Heb je Histor muurverf voor binnen of buiten nodig? Welke glansgraad moet de muurverf hebben? Van extra mat tot aan hoogglans, het is allemaal te vinden binnen ons uitgebreide assortiment. Goed voorbeelden hiervan zijn de Histor MY Color Muurverf Extra Mat en de Histor Monodek Revolution Muurverf.

De beste Histor muurverf aanbieding vind je hier

Als je op zoek bent naar Histor muurverf van een hoge kwaliteit, vind je bij Verfwinkel.nl alles wat je nodig hebt. Nergens anders tref je lagere prijzen aan. Onze prijzen zijn tot maar liefst 50% goedkoper in vergelijking met andere online verfshops. Daarnaast beschikken wij over het grootste online assortiment van Nederland en worden bestellingen altijd snel en correct geleverd. Bestel daarom nu jouw Histor producten eenvoudig en vlug bij Verfwinkel.nl.