• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Betonverf & Vloercoating

€ 143,62

€ 93,35

€ 207,63

€ 166,10

€ 129,33

€ 97,00

€ 49,80

€ 31,13

€ 89,45

€ 55,91

€ 89,45

€ 55,91

€ 208,10

€ 133,18

€ 337,66

€ 253,24

€ 39,39

€ 29,54

€ 30,10

€ 19,57

Betonverf & Vloercoating

Betonverf: voor een industriële look

Betonverf is ongekend populair. Het geeft je woning namelijk een industriële uitstraling. Het is verf die je zowel binnen als buiten tegenkomt. Het is een uiterst mooie kleur en inzetbaar voor talloze toepassingen. Ben je op zoek naar betonverf voor garagevloeren of wil je een houten vloer verven met betonverf? Dit is mogelijk, maar deze verf kun je voor nog veel meer doeleinden inzetten. Ontdek hoe verrassend en veelzijdig betonverf wel niet is en doe je aankoop eenvoudig bij Verfwinkel.nl. Dit levert je direct een aantal interessante voordelen op. 

Wat is betonverf?

Betonverf is verf waarmee je beton van een kleurtje en/of beschermlaag voorziet. Betonverf voor garagevloeren is misschien wel de eerste toepassing waaraan je denkt bij betonverf. Toch kun je betonverf voor nog veel meer doeleinden inzetten. Histor betonverf is een slimme keuze als je op zoek bent naar kwalitatieve betonverf. Verf van dit merk kun je zowel binnen als buiten gebruiken voor het verven van beton, hout en tegels. 

Welke verf gebruik je voor buiten?

Betonverf voor buiten verlengt de levensduur van beton. Zo is er bijvoorbeeld betonverf voor garagevloeren. Verder is er ook betonverf voor onder meer een terras of balkon. Met de juiste betonverf bescherm jij beton rondom je woning tegen weer, wind en vuil. Bovendien krijgen ook mossen, schimmels en algen veel minder kans om zich te ontwikkelen. Koop betonverf die goed bestand is tegen al deze zaken. De betonverf die je binnen gebruikt, kun je vaak buiten niet inzetten om je beton van een kleurtje te voorzien. Schroom zeker niet om advies in te winnen bij onze professionals. 

Hoe gebruik je betonverf in de badkamer?

Vloer tegels verven met betonverf? Het kan met de juiste soort betonverf. Vloer tegels verven met betonverf kun je wel het beste doen door het hanteren van een stappenplan. Ontvet altijd tegels en gebruik vervolgens een primer. Daarna kun je aan de slag met vloer tegels verven met betonverf. Behoefte aan meer ondersteuning? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Ideaal voor vloeren en houten vloeren

Houten vloer verven met betonverf behoort eveneens tot de mogelijkheden. Betonverf zwart bijvoorbeeld maakt van je woning een stijlvol en chic geheel. Betonverf zwart is ook ideaal voor een kantoor- of bedrijfsruimte. Zo kom je betonverf zwart regelmatig tegen in een wachtruimte, bijvoorbeeld bij een dokter of tandarts. Een houten vloer verven met betonverf is een slimme keuze als je gaat voor een mooie look en je een vloer wilt beschermen tegen krassen en andere beschadigingen. Er is altijd een Histor betonverf verkrijgbaar die perfect aansluit op jouw wensen. 

Waarom je bestelt bij Verfwinkel.nl

De aankoop van Histor betonverf bij Verfwinkel.nl levert je altijd voordelen op. Zo profiteer je in onze shop van het grootste verfaanbod in Nederland. Bovendien verzeker jij jezelf van verftechnisch advies en rekenen wij geen verzendkosten bij een aankoopbedrag vanaf € 50,-. Dankzij originele kleurpasta's en scherpe prijzen zit je bij ons helemaal goed in je zoektocht naar betonverf. Plaats vandaag nog een bestelling en maak direct kennis met al onze voordelen.

Top