Sikkens Rubbol Primer Extra

-40%
Zoek in de kleurenwaaier

* Verplichte velden

Levertijd: 1 Werkdag

Sikkens Rubbol Primer Extra productinformatie

  • Leverbaar in vrijwel alle kleuren
  • Prettige verwerking
  • Professionele schilderskwaliteit
  • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's

Sikkens Rubbol Primer Extra omschrijving

Sikkens Rubbol Primer Extra is de beste basis voor uw onderhoudsschilderwerk. Door de gladde vloei van deze grondverf ontstaat er bij uw hoogglansverf zoals Sikkens Rubbol XD Gloss en Sikkens Rubbol SB Plus een streeploos resultaat. Sikkens Rubbol Primer Extra is te leveren in alle verfkleuren die u wenst.

Let op! Dit product krijgt binnenkort een nieuw jasje. Is de bestaande voorraad bij ons op dan schakelen wij automatsch over op de nieuwe verpakking. Het recept en de garantie blijft ongewijzigd! Het recept en de garantie blijft ongewijzigd!

Extra informatie over Sikkens Rubbol Primer Extra
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sikkens Rubbol Primer Extra bestellen bij Verfwinkel.nl
Sikkens Rubbol Primer Extra bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Terpentine basis / Alkyd
Ondergrond Hout
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Product Soort Dekkende grondlak
Toepassing Buiten
Rendement 14-16 m2 per liter
Merk Sikkens

Sikkens Rubbol Primer Extra specificaties

Sikkens Rubbol Primer extra is de beste basis voor uw onderhouds werkzaamheden. Het is een grondlak waardoor een hoogglans afwerking zijn bolle glans behoudt. Tegenwoordig zien we dat grondverf vaak direct wordt afgewerkt met één laag aflak waardoor de visuele glansindruk lager kan zijn. Met Sikkens Rubbol Primer Extra behoort dit tot het verleden.