• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Verfijn Black Varnish Teervervanger

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Verfijn Black Varnish Teervervanger productinformatie

  • 1-Component
  • Aan brengen met kwast en/of roller
  • Geen primer nodig
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Teervervanger
  • Terpentine basis
  • Voor buiten

Verfijn Black Varnish Teervervanger bestand(en) downloaden

Verfijn Black Varnish Teervervanger omschrijving

Black varnish is te gebruiken als vervanger van teer en bestaat uit een mengsel van bitumen, oplosmiddel en hechtmiddel. Verfijn Black Varnish is toepasbaar voor buiten waardoor het uitstekend geschikt is als beschermingsmiddel tegen weersinvloeden en permanetnte inwerking van water. Het kan aangebracht worden op hout, ijzer, staal en beton. Het kan ook aangebracht worden op materialen die al behandeld zijn met carbolineum, zwarte teer of koolteer.

LET OP: Verfijn Black Varnish is niet overschilderbaar met verf. Niet verwerken bij regen, mist en een temperatuur lager dan 10°C.

Extra informatie over Verfijn Black Varnish
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Verfijn Black Varnish bestellen bij Verfwinkel.nl
Verfijn Black Varnish bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze varnish of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Hout
Soort Bitumen & Teer
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor buiten
Rendement 5-10 m2 per liter
Merk Verfijn
Levertijd 2-3 Werkdagen

Verfijn Black Varnish Teervervanger specificaties

Black varnish is te gebruiken als vervanger van teer en bestaat uit een mengsel van bitumen, oplosmiddel en hechtmiddel. Verfijn Black Varnish is toepasbaar voor buiten waardoor het uitstekend geschikt is als beschermingsmiddel tegen weersinvloeden en permanente inwerking van water. Het kan aangebracht worden op hout, ijzer, staal en beton. Het kan ook aangebracht worden op materialen die al behandeld zijn met carbolineum, zwarte teer of koolteer.

Voorbereiding
Ondergrond dient droog en vetvrij te zijn. Loszittende oude lagen op hout verwijderen en schuren met schuurpapier. Beton en ijzer opzuiveren met een staalborstel.

Verdunning
Verfijn® Black varnish is gebruiksklaar. Kan eventueel met max. 10-15% terpentine verdund worden.

Aanbrengen
Met kwast, bokkenpoot of roller.

Droogtijd
Sterk afhankelijk van de aangebrachte laag dikte. Dun aanbrengen bij 20°C en 65% relatieve luchtvochtigheid, stofdroog na ca. 4-6 uur. Eventueel 2e laag aanbrengen na 24 uur. Niet verwerken bij regen, mist en een temperatuur lager dan 10°C.

Rendement
5-10m2 per liter, echter sterk afhankelijk van de laagdikte en de structuur van de te behandelen oppervlak.

Reinigen van kwasten
Het beste kunt u wegwerpkwasten gebruiken.

Top