• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Bolivia U2 Polyester Vulpasta - Synthetisch

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Bolivia U2 Polyester Vulpasta - Synthetisch productinformatie

  • Professionele schilderskwaliteit

Bolivia U2 Polyester Vulpasta - Synthetisch bestand(en) downloaden

Bolivia U2 Polyester Vulpasta - Synthetisch omschrijving

Bolivia U2 Polyester Vulpasta krimpt niet, werkt soepel en geeft een prachtig glad oppervlak. Voor het herstelen van metalen en polyester oppervlakken en het afwerken van materiaal waarin glasfiber is toegepast. Voor reparatie van krassen, deuken, scheuren in carrosserie, polyester oppervlakken, voor het dichten van lasnaden, reparaties aan radiatoren, benzine- en olietanks, metalen- en kunststof raamkozijnen, caravans etc. Ook geschikt voor het borgen van hang- en sluitwerk.

LET OP:  Polyester plamuur is niet geschikt voor op hout buiten. Het sluit vochttransport op de reparatieplek uit waardoor vocht zich ophoopt achter de reparatie. Bij grote reparaties gaat de plamuur op termijn schuren omdat de plamuur veel te hard word en de werking van het hout niet kan volgen.

LET OP: Meng slechts zoveel als in 5 minuten verwerkt kan worden.


Extra informatie over Bolivia U2 polyester Vulpasta
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Bolivia U2 Polyester Vulpasta bestellen bij Verfwinkel.nl
Bolivia U2 Polyester Vulpasta bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze vulpasta of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Polyester
Ondergrond Metaal / IJzer
Soort Plamuur
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Bolivia
Levertijd 1 Werkdag

Bolivia U2 Polyester Vulpasta - Synthetisch specificaties

Toepassing
Voor reparatie van krassen, deuken, scheuren in carrosserie, polyester oppervlakken, voor het dichten van lasnaden, het waterdicht maken van boten, reparaties aan radiatoren, benzine- en olietanks, waterpompen, wasbakken, leidingen, metalen-, houten- en kunststof raamkozijnen, caravans etc. Ook geschikt voor het borgen van hang- en sluitwerk, het lijmen van metalen handgrepen e.d. op glas, hout, steen, metaal enz.

Beschrijving
U2 Polyester Vulpasta is een tweecomponenten plamuur op basis van polyesterharsen. U2 Polyester Vulpasta krimpt niet, is boterfijn, werkt soepel en geeft een glad oppervlak. 

Voorbehandeling algemeen
De ondergrond dient vrij van verf, roest en vet te zijn. Gladde ondergronden eerst opruwen. Verder dient de ondergrond schoon en droog te zijn. 

Eigenschappen
Kleur : lichtgrijs
Vlampunt : 34°C
Kookpunt : 150°C
Wateroplosbaar : n.v.t.
Soortelijk gewicht : ca. 1,9 kg/l
Elasticiteit : goed
Hechting na veroudering : zeer goed
Potlife : 3-6 min. afhankelijk van de temperatuur
Doorharding : na 10-40 min. afhankelijk van de hoeveelheid verharder.

Dichtzitten schuurpapier:
na 12 min. - sterk
na 15 min. - licht tot weinig
na 30 min. - weinig tot zeer weinig
na 45 min. - zeer weinig

Temperatuur bestendigheid : van -30°C tot 130°C

Top