Flexa Powerdek

Van hoog naar laag sorteren
 1. Flexa Powerdek Muren & Plafonds Muurverf
  Flexa Powerdek Muren & Plafonds Muurverf
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  15 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Powerdek Clean Wit - 10 liter
  Flexa Powerdek Clean Wit - 10 liter
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 3. Flexa Powerdek Clean Ral 9010 - 10 liter
  Flexa Powerdek Clean Ral 9010 - 10 liter
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Flexa Powerdek

Flexa Powerdek, de perfecte muur- en plafondverf

Op zoek naar de perfecte muurverf of plafondverf? Als het nodig is om de muren of het plafond weer eens een opfrisbeurt te geven, dan hebben we de juiste oplossing voor je. Met Flexa Powerdek Muren & Plafonds is de klus zo geklaard. Deze zeer goed dekkende verf van Nederlandse kwaliteit raden we aan voor als je een uitstekende kwaliteit voor je verfklus zoekt! Ben je online aan het oriënteren voor Flexa Powerdek Muren & Plafonds, of één van de andere Powerdek verf? Lees dan snel verder voor ons verftechnisch advies.

Wat is Flexa Powerdek?

Flexa Powerdek is een muurverf op waterbasis. Voor elke klus is er een Powerdek van Flexa welke speciaal ontwikkeld, voor binnen en zelfs voor buiten! De muurverf is op acrylbasis, waardoor het niet agressief ruikt en de rollers en kwasten gemakkelijk met water schoongemaakt kunnen worden.

Waarvoor gebruik je Flexa Powerdek?

Flexa Powerdek Stralend Wit kan je heel goed gebruiken voor muren en plafonds binnenshuis. Deze muurverf is goed afwasbaar, waardoor het heel geschikt is voor bijvoorbeeld de woonkamer, keuken of de kinderkamer. Zit er een vlekje op de muur? Dat is geen enkel probleem. Met een vochtige doek en een klein beetje (niet agressief) schoonmaakmiddel kan je de muren gerust schoonmaken. Flexa Powerdek Stralend Wit is heel goed dekkend, waardoor je minder lagen nodig hebt om de muren of plafonds ook écht stalend wit te krijgen! De verf wordt door ons in verschillende maten en tegen scherpe prijzen thuisbezorgd.

Waterschade? Gebruik Flexa Powerdek Vlekken!

Heb je waterschade gehad en zoek je hiervoor een oplossing? Ook hiervoor heeft Flexa een uitstekende oplossing in huis. Waterschade geeft gele vlekken in de muur, die je niet zomaar met iedere latex kunt overschilderen. Doe je dit wel, dan zal je zien dat de vlekken gewoon weer door een nieuwe verflaag heen komen. Je hebt een isolerende muurverf nodig, die de vlek isoleert zodat je geen last hebt van doorslaande watervlekken. Flexa Powerdek Vlekken is de soort muurverf die hiervoor speciaal ontwikkeld is. Ook deze muur- en plafondverf is op waterbasis en ruikt dus niet zo agressief zoals verven op terpentinebasis doen. Met Flexa Powerdek Vlekken heb je hetzelfde resultaat, maar met minder agressieve bestanddelen. De kwasten en rollers die je gebruikt bij het verven, zijn makkelijk schoon te maken. 

Voor buitentoepassing is er Flexa Powerdek Buiten

Speciaal voor de buitenklus is er Flexa Powerdek Buiten op basis van styreenacrylaat copolymeerdispersie. Dit bestandsdeel zorgt ervoor dat de verf opgewassen is tegen de zwaardere omstandigheden van buiten. Ook deze verf is een latex, dus op waterbasis, met alle voordelen van dien.

Welke muurverf van Flexa Powerdek je ook zoekt, bij ons vind je het juiste product tegen scherpe prijzen. Of je nu op zoek bent naar Flexa Powerdek Stralend Wit, Flexa Powerdek Vlekken of de Flexa Powerdek Buiten, we leveren deze originele verf snel bij je aan huis af. We leveren de verf in alle gangbare maten, zoals de Flexa Powerdek 10 liter, of in 5 en ook in 2,5 liter. We hebben niet voor niets het grootste aanbod van Nederland! Met andere woorden: we zorgen voor scherpe prijzen, en hebben eventueel een 'zelfde dag levering' (avondlevering) van onze 100% Nederlandse verf. Heb je na het lezen nog vragen neem dan contact op met onze specialisten.