Flexa Strak in de lak

Van hoog naar laag sorteren
 1. Flexa Strak in de Lak Binnenlak Hoogglans
  Flexa Strak in de Lak Binnenlak Hoogglans
  4.3 out of five star rating on Trustpilot
  11 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Strak in de Lak Binnenlak Zijdeglans
  Flexa Strak in de Lak Binnenlak Zijdeglans
  4.4 out of five star rating on Trustpilot
  27 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Strak in de Lak Buitenlak Zijdeglans
  Flexa Strak in de Lak Buitenlak Zijdeglans
  5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Strak in de Lak Buitenlak Hoogglans
  Flexa Strak in de Lak Buitenlak Hoogglans
  3.5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 5. Flexa Strak in de Lak Grondverf 750ml - Grijs
  Flexa Strak in de Lak Grondverf 750ml - Grijs
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 6. Flexa Strak in de Lak Grondverf 750ml - Wit
  Flexa Strak in de Lak Grondverf 750ml - Wit
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Flexa strak in de lak: een hoogwaardige lak voor een perfect glanzend resultaat

Wat is Flexa strak in de lak?

Flexa strak in de lak is een productlijn van het merk Flexa die bestaat uit een aantal zijde,- en hoogglans lakken en de daarbij behorende grondverf, waarmee je een egale dekking kunt creëren die tevens krasvast is. De lak is zowel op water,- als terpentinebasis te verkrijgen, en is afhankelijk daarvan voor binnen,- of buitengebruik geschikt.

Lak op waterbasis: fonkelende oppervlakken binnenshuis

Ben je op zoek naar een witte lak voor binnen? Dan is Flexa strak in de lak wit op waterbasis de perfecte keuze voor jou. De lak kan gebruikt worden op vele verschillende oppervlakken, waaronder hout en kunststof (mits juist voorbehandeld). Deze kan ook gebruikt worden om over al bestaande verflagen heen te schilderen. Het is een watergedragen lak en daarom zal deze op donkere plekken in huis (in tegenstelling tot lak op terpentinebasis) niet vergelen. Een ander voordeel is de droogtijd. Flexa strak in de lak droogtijd bedraagt slechts 1 uur voor stofdroogheid, en is na 6 uur al overschilderbaar.

Flexa strak in de lak op waterbasis is in legio kleurtinten te verkrijgen. Neem bijvoorbeeld Flexa strak in de lak ral 9010, deze Bis online verkrijgbaar op de webshop van Verfwinkel.nl en kan de volgende werkdag al geleverd worden wanneer je voor 16.00 uur besteld. Deze lak kan in verschillende afwerkingen worden gekocht. 'Zijdeglans' geeft een licht glanzend oppervlak met veel diepte. Wil je een nog glansrijker resultaat? Kies dan voor de afwerking 'hoogglans' en creëer fonkelende oppervlakken in je eigen huis! Flexa strak in de lak wit hoog,- en zijdeglans worden net als de andere mogelijke kleuren in blikken van 0,5 en 1 liter verkocht. Met de online beschikbare kleurenwaaier kun je gemakkelijk de code van jouw gewenste kleur vinden. Doordat Verfwinkel.nl alleen werkt met kleurenpasta’s van Nederlandse hoogwaardige kwaliteit werkt, zijn we in staat om alle gewenste kleuren te mengen.  

De kleur ral 9010 geeft een hoogwaardige afwerking in de kleur gebroken wit en is uitermate geschikt voor het lakken van houten oppervlakten zoals deuren en vensterbanken. Ral 9010 is een zuivere en lichte witte kleur die net iets warmer oogt dan spierwit. Deze wittint is veruit de populairste lak voor binnenshuis gebruik. Ben je op zoek naar een neutrale kleur om jouw interieur mee af te werken, dan is Flexa strak in de lak ral 9010 wellicht de beste optie. 

Flexa strak in de lak grondverf: de ideale voorbereiding voor de beste afwerking

Een ander onmisbaar product in de 'Strak in de lak' lijn van Flexa is de grondverf op waterbasis voor binnen. Deze grondverf heeft een matte afwerking en leent zich ideaal voor het voorbewerken van kozijnen en deuren. De korte droogtijd geldt ook zeker voor de grondverf waardoor jij snel verder kunt met je project. Na slechts 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur kan je er al overheen schilderen. Flexa strak in de lak grondverf kan op Verfwinkel.nl besteld worden in de kleuren grijs en wit. De grondverf wordt geleverd in blikken van 750ml. Voor meer informatie over deze grondverf of andere producten kun je bij verfwinkel.nl altijd terecht voor vakkundig advies. 

Wil je weten welk product het meest geschikt is voor jouw project? Dan is verfwinkel.nl voor verftechnisch advies van maandag tot zaterdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00 op het volgende telefoonnummer: 085-7823439. Je kunt je vraag ook via de mail sturen naar het volgende adres: klantenservice@verfwinkel.nl, binnen een zo kort mogelijke tijd zal jouw vraag behandeld worden door een van de productexperts. Verfwinkel.nl heeft het grootste aanbod van Nederland in verf gerelateerde producten en bijbehorende benodigdheden, er is dus altijd wel een product dat bij jouw klus past!